IZNENAĐENJE ZA SVE Umesto Miljaninog oca, u Šimanovce stigla ZVEZDA PRVE SEZONE ZADRUGE

[ad_1]

Marija, Miljana i Siniša Kulić

Foto: Ivana Anđelković, BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS Srbija

Večeras će gledaoci „Zadruge“ birati između Miljane Kulić, koja je kažnjena direktnom nominacijom, Lazara Jeremića, kojem je publika bila najmanje naklonjena tokom nedelje, kao i Milana Petkovića, koji je naišao na najmanju podršku zadrugara.

Loading...
Marija i Siniša Kulić
Foto: Instagram
Marija i Siniša Kulić

Voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević predstavila je večerašnju podršku nominovanih zadrugara. Lazara će večeras zastupati njegov brat Milan Jeremić, Pinkovu zvezdu Milana Petkovića njegov brat Dimitrije Stanković, a na iznenađenje svih gledalaca, umesto Siniše Kulića, pojavila se bivša zadrugarka i pevačica Milica Milosavljević Dugalić.


Foto: Printscreen / youtube

– Gospodin Siniša i ja smo u kontaktu, od kad je pola njegove porodice u Beloj kući. Rečeno je da jedino u koga imaju poverenja sam ja i oni imaju sa mnom kontakt sve vreme. On želi da bude kod svoje kuće, da bude sa svojim ćerkama, da kontroliše situaciju u kući, a sve što se dešava u „Zadruzi“, smatra da Marija treba da kontroliše. Zola oduzima Miljani veselost i energiju, pa je okrene i bude digestivna, ona je pravila šou programe – odmah je Milica iznela svoj lični stav, ali i stav porodice Kulić o Miljaninom učešću u „Zadruzi“.


Foto: screenshot

Više detalja pronaći ćete u videu.