SRBIN PRONAŠAO LEK ZA RAK, a Srbija i Švajcarska ga prve dobijaju!

Srpski naučnik Vladimir Cmiljanović i njegova sestra Nataša pronašli su lek za rak! Srbija će biti zemlja koja će sa Švajcarskom prva dobiti lekove.

Otkriće Cmiljanovića i njegove sestre izazvalo je revoluciju u klasičnom lečenju obolelih od kancera, jer lek „bimiralisib“, koji je proizvod srpske pameti, pokazao se kao efikasan u određenim tvrdim tumorima, kao što je najagresivniji rak dojke i non-Hodžkinov limfom. Osim toga, supstanca iz tog leka prodire i u mozak, pa se mnogo godina stvorila nada za uspešan tretman određenih tumora na mozgu, dok topična aplikacija kreme u obliku kreme ili gela pokazuje i efikasnost za određene tumore kože.

Zbog ovog otkrića Cmiljanović je postao planetarno priznati naučnik, a njegove izume priznao je ceo svet.

Loading...

Lek „bimiralisab“ uništava bolesne ćelije, a štiti zdrave, dok klasična hemioterapija, koja je užasno bolna uništava i kancerogene i zdrave ćelije i obara imunitet iscrpljenih pacijenata. Trenutno je lek u drugoj fazi ispitivanja, od tri predviđene.

Pored toga, Cmiljanović sa svojim timom ruši i jedan stereotip povezan sa lečenjem obolelih od kancera.

Naime, lekari su u terapiji obolelih uvodili dijete da bi ubijali kancerogene ćelije, međutim Cmiljanović svojim pacijentima savetuje da jedu zdravu hranu, od voća do povrća i mesa.

– I ne asmo to, profesor Luis Kentli sa Harvarda otkriva da kombinacija našeg leka i Etkinsonove dijete ima bolje efekte. To se sada u Americi istražuje na pacijentima. Etkinsonova dijeta podrazumeva da se jede sve, samo ne hrana s mnogo šećera i ugljenih hidrata, kao što su recimo testenina, kolači i torte – kaže Cmiljanović.

Ovaj lek su, prema njegovim rečima, koristili njegovi pacijenti širom sveta, ali i ljudi iz Srbije i BiH.

– Srbija će sigurno biti zemlja koja će sa Švajcarskom kao prva dobiti sve naše izume i lekove. Trenutno radimo intenzivno sa našom Vladom, predsednikom, premijerkom i ministrima da se naši izumi dalje unapređuju u Srbiji i da nši pacijenti profitiraju. Država je motivisana i zainteresovana da nam pomogne i siguran sam da ćemo naći dobro rešenje – najavljuje on.

Cmiljanović kako kaže ne sarađuje ni sa jednom farmaceutskom kućom, već je otvorio svoju firmu.

– Naše švajcarske rakete su nove tehnologije u borbi protiv raka, kojma želimo da određene agresivnije rakove bukvalno istrebimo. Srbija i srpski onkolozi će u tome imati veliku ulogu – poručuje Cmiljanović.

 

Izvor: Srbija Danas/Ekspres

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *