HOROR DETALJI SLUČAJA BEBE OSTAVLJENE U TAKSIJU! Majka je na put krenula sa UŽASNIM PLANOM, povela i blizance, a sve sakrila od muža!

Za majku sa blizancima od pet godina i bebom u korpi, koju je potom ostavila taksisti u Vrnjačkoj banji, pretpostavlja se da je krenula u tom pravcu kako bi bebu negde usput ostavila, jer, kako se nezvanično saznaje, celu trudnoću je krila i od muža i od dece.

Ona je inače rodom iz Smederava, ali je na privremenom radu u Švajcarksoj, a porodila se u selu Jasikovica kod Trstenika. Prema nezvaničnim saznanjima, ona je majka sedmoro dece.

Porođaj je uradila sama, a pošto je ona medicinska sestra, to je uradila stručno i nije ugrozila bebu, potvrđeno je „Blicu“ u MUP-u.

Loading...

Jedan od scenarija je da se zbog toga što se porodila blizu Trstenika, i našla u taksiju koji je bio parkiran u blizini autobuske stanice. Pretpostavlja se da je žena sa blizancima od pet godina i bebom u korpi i krenula u Vrnjačku banju kako bi bebu negde ostavila.

– Pitala me da li imam neku ženu kod koje bi mogla da ostavi bebu. Pošto sam rekao da nemam, dao sam joj svoj broj i ostao sa bebom u taksiju – kaže taksista Miloš Mitrović koji je ceo slučaj prijavio i odneo bebu u Dom zdravlja u Vrnjačkoj banji.

A onda je pozvao brat

Zanimljivo je da je nakon što je dao izjavu policiji i vratio se u Trstenik dobio poziv. Navodno od brata majke.

– Čovek se predstavio kao da je njen brat. Pitao me da li bi mogli da se vidimo i da mu dam bebu. Rekao sam da je ceo slučaj prijavljen i da beba nije kod mene. Nije se više javio – priča ovaj taksista.

Kako smo saznali u policiji, žena je izjavila nakon što je pronađena i privedena, da je beba njena.

– Potvrdila je da je beba njena. Rekla je da je krila da je trudna od supruga koji živi radi u Švajcarskoj. Ali i od ostale dece – saznajemo u policiji.

Krila bebu i od muže i od dece

Majka je dala izjavu i u Centru za socijalni rad u Vrnjačkoj banji. Kako smo saznali, taj izveštaj će biti prosleđen Centru u Smederevu koji će preuzeti ceo slučaj ostavljene devojčice.

– Postupak je u toku. Sa dolaskom informacija ćemo biti u mogućnosti da damo više informacija o ovom slučaju – rekli su za „Blic“ u ovom centru.

U Osnovnom tužilaštvu u Kraljevu trenutno rade na saslušavanju svedoka i učesnika događaja.

Nadležni su stupili u kontakt i sa drugim roditeljem. Saznali smo i da je majka, koja je nedavno došla u Srbiju iz Švajcarske izjavila da otac, odnosno njen suprug navodno nije hteo da prihvati bebu. I da je zato sve vreme krila trudnoću, a onda došla u Srbiju da se porodi.

Izvor: Blic; D.K.

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *