TRAJALO JE SATIMA: Ponovo operisan Saša Popović! Evo u kakvom je stanju i šta je bio problem!

Direktor Granda se ne plaši…

Saša Popović uvek je nasmejan, bez obzira na to šta mu se dešava u životu. Tako je bilo i u četvrtak ujutru kada je izlazio iz jedne privatne klinike u koju je došao da laserski reši problem na oku koji ima već izvesno vreme.

Naime, Saša je imao zakazanu operaciju u devet ujutru, ali je zahvat zbog njegovih obaveza pomeren za kasnije. U 10:30 časova Sašu je dovezao u bolnicu prijatelj, a on se odmah uputio unutra. Privatna klinika nalazi se na prometnom mestu u gradu, te Popović nije časio časa kako bi obavio ono što je bilo neophodno. Iz automobila je odmah ušetao u kliniku.

Loading...

„Saša je uvek za to da je bolje da se svaki zdravstveni problem rešava brzo i efikasno i nikako ne voli da čeka šta god da je u pitanju. Zato je u dogovoru sa lekarima brzo zakazao pregled, konsultacije a potom i operaciju pomoću lasera“, kaže za „Blic“ izvor upoznat sa ovim slučajem.

Saša Popović je na kliniku ušao sam, a unutra je proveo skoro dva sata. Za to vreme direktor „Granda“ rešio je problem koji je imao, razgovarao sa doktorima i kada mu je saopšteno da je sve u najboljem redu, mnogo je srećniji izašao napolje. U pola jedan po Sašu Popovića opet je došao prijatelj koji ga je i dovezao u bolnicu, i u automobilu marke „Smart“ ga odvezao u nepoznatom pravcu. Popović je sve vreme bio nasmejan i raspoložen, a budući da je u pitanju brz i efikasan način rešavanja očnih problema, te da nije bilo potrebe da leži u bolnici, nekadašnji muzičar na licu nije imao nikakve zavoje.

Podsetimo, Saša je početkom marta već imao jednu intervenciju na oku, kada je skidao čmičak. Iako mu čmičak u početku nije pravio probleme, on se u jednom momentu inficirao i stvari su se zakomplikovale. Saša je tada celu operaciju prokomentarisao:

„Izvađen mi je vanzemaljac veličine graška. Sad je sve u redu“, rekao je Popović početkom marta.

Operacija zuba trajala pet sati

Početkom 2018. godine Saša Popović operisao je vilicu, zbog problema koji je imao sa implantima. Tada je, kako se navodilo, operacija trajala čak pet sati, ali se Popović kao i uvek odmah vratio svojim obavezama i poslu, kao da se ništa nije desilo.

Izvor: Blic/R.J.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *