UMRLA NAJLEPŠA GLUMICA NA SVETU! Svi je pamtimo po LEGENDARNOJ ULOZI, CELA PLANETA PLAČE

Tanja Malet, čuvena britanska lepotica koja je slavu stekla zahvaljujući ulozi Tili Masterson u filmu „Goldfinger“, preminula je u 78. godini.

Tanja je sa 16 godina počela da gradi manekensku karijeru koja joj je otvorila put do glumačkih voda. Uloga u filmu „Goldfinger“ joj je bila prva u životu, a glumila je Bondovu devojku, dok je Agenta 007 igrao Šon Koneri.

Tanja je imala sjajnu karijeru i u modelingu. Pedesetih i šezdesetih godina važila je za jednu od najlepših žena i to ne samo u Britaniji, već u čitavom svetu.

Loading...

Njoj su svi predviđali sjajnu filmsku karijeru, ali je ona shvatila da želi da bude manekenka.“Snimanje jeste bilo zanimljivo, ali mi je uvek bilo draže da radim u studiju sa fotografom i asistentom. Ograničenja koja su nam postavljena tokom snimanja filma su me izluđivala. Nisam smela da jašem, za slučaj da padnem i povredim se, niti mi je bilo dozvoljeno da putujem van zemlje. Ne bih mogla tako da živim celog života“,objasnila je svojevremeno svoju odluku da se vrati manekenstvu.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *