TRAUMATIČNA SCENA! Zoran krenuo prema JELENINOM GROBU, a onda… SVI SU SE KRSTILI!

Osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović obišao je juče mesto na kome je ona nađena mrtva i dok se spuštao ka spomen-ploči, klecala su mu kolena, zbog čega je zamalo pao.

Ovo što sam ja prošao, moja porodica i moja žena mučenica, to je strašno. Toliko da, evo posle tri godine, ne mogu da poverujem šta se dogodilo i šta nas je snašlo. Vreme se sabije u jedan momenat i jednostavno čovek u tom periodu nije svestan šta se zapravo desilo.

Ovo je danas, na nasipu u Crvenki, na kojem je pre tačno tri godine ubijena pevačica „Granda“ Jelena Marjanović (33), rekao njen suprug Zoran (40), koji je trenutno osumnjičen za ubistvo.

Loading...

On je danas, zajedno sa najbližim članovima porodice, najpre obišao Jelenin grob na groblju Zbeg u Borči. Poljubio je pevačicinu fotografiju i dugo grlio spomenik. Dok je sveštenik držao opelo za pokoj duše ubijene Jelene, Zoran je pokrio lice šakama i zaplakao.

Kada je pop završio molitvu, Marjanovići su poslužili žito i vino, kako običaji nalažu, a potom su otišli do nasipa u Crvenki, na kome je 2. aprila 2016. Jelena brutalno ubijena. Zoran je i na tom mestu, gde je ranije podigao spomen-ploču, zapalio sveću.

Marjanović je tužnim glasom rekao da ne može da veruje da njegove Jelene nema.

Kao što u jednoj pesmi pevač kaže: „Ne veruje srce pameti“, tako je i kod mene. Svestan sam šta se dogodilo, ali duša to ne prihvata – rekao je Zoran i objasnio zbog čega nije doveo Jeleninu i njegovu ćerku Janu (7) na trogodišnji pomen.

– Jana je htela da dođe, ali je morala da bude u školi. Neka, bolje je tako. Procenili smo da joj ne trebaju te traumice, bolje je za nju da bude s drugarima – istakao je udovac i napomenuo da je veoma teško biti sam s detetom posle svega.

– Kako dete odrasta, dešavaju se i lepe stvari, ali sve asocira na nju. Velika je bol što nije sa nama, da bude uz Janu i da prati njen razvoj. Ona je bila veoma pozitivna osoba i radovala se svakom dečjem napretku – opisao je Zoran kako ćerka i on žive bez Jelene.

Inače, dok se spuštao niz nasip u Crvenki, ka mestu na kom je Jelena ubijena, Zoran se sapleo čak tri puta.

– Dok se s ocem, bratom i sinom spuštao niz nasip, kojim se i Jelena 2. aprila 2016. spustila u smrt, Zoranu su klecnula kolena, pa je delovalo kao da se triput sapleo i umalo pao. Okupljeni su počeli da se krste. Možda je bio odsutan i nepažljiv, ali, eto, juče je bilo tri godine od Jelenine smrti, ona je ubijena u 33. godini, čeka se da tužilaštvo podigne treću optužnicu protiv Zorana, a on se baš tri puta sapleo. Sve se nešto vrti oko tog broja. Moguće je da je u pitanju samo slučajnost – objašnjava jedan očevidac i napominje da je smrt Jelene Marjanović i posle toliko vremena velika misterija i da je pitanje da li će se prava istina ikada saznati.

 

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *