ŠALJE VAŽNE INFORMACIJE! Razotkrivena MISTERIOZNA poruka Aleksandre Subotić: „Pozdrav za Kinu“ je upozorenje za Anu Korać?!

Ništa nije slučajno…

Aleksandra Subotić je napravila pravu pometnju svojim povratkom u najgledaniji rijaliti „Zadrugu 2“. Zadrugare koje je njen povratak najviše prodrmao su njen bivši verenik David Dragojević i njegova sadašnja devojka Ana Korać.

Subotićeva često posle rasprava sa Anom i Davidom šalje misterioznu poruku „Pozdrav za Kinu!“. Mnogi su pomislili da je ta rečenica parodija na poruku koju njena majka Ljuba Pantović često ponavlja – „Pozdrav za Švedsku!“, kojom pozdravlja svoga dečka koji živi tamo, pošto i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić često uzvrati na to Ljubino svojom verzijom – „Pozdrav za Evroaziju!“.

Loading...

Međutim, ono što zadrugari možda ne znaju, je da time Subotićeva možda upućuje tajnu poruku Ani Korać.

Naime, bivši učesnik prve sezone rijalitija „Zadruga“, Marko Janjušević Janjuš, igra košarku u Kini trenutno. Podsetimo, Janjuša i Koraćevu zadrugari su često spajali i dovodili u ljubavni odnos, čak su i govorili da je zbog nje Marko pobegao iz rijalitija.

Da li Aleksandra poseduje neke informacije koje joj je preneo Janjuš, pa time poručuje Koraćevoj da nešto zna i da će ih iskoristiti protiv nje, ostaje da saznamo.

Izvor: Pink/R.J.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *