STRAVIČNA SUDBINA: Milijana Milojku sprema zatvor?! Ne sluti šta namerava da uradi!

Najkontroverzniji par u Srbiji, Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) iz sela Pilatovići kod Požege, danima su glavna tema kako domaćih, tako i inostranih tabloida.

Dok jedni sumnjaju u njihovu ljubav, drugi podržavaju taj neobični par. Sa druge strane, Milijana i Milojko tvrde da je njihova ljubav prava i da će to dokazati gledaocima rijalitija „Parovi“, čiji su odnedavno učesnici. Međutim, čini se da su dokazali upravo suprotno, a kako astrolog Dušan Veličković tvrdi, Milijana i Milojko su samo loši glumci i od njihove ljubavi nema ništa. Baš kao ni od potomstva, koje je Milijana, pred ulazak u „Parove“ najavljivala.

– Milijani u natalnoj karti stoji teško porodično prokletstvo. Ona u biti mrzi muški rod, a time što je izabrala 53 godine starijeg partnera to i dokazuje. Milijana je imala samo jednu pravu i veliku ljubav u životu, a to je muškarac kojeg je kasnije strpala u zatvor. Od nje se može očekivati da na neki način namesti i matorog – kaže Veličković, aludirajući na Milojka. Za njenog izabranika takođe nema reči hvale.

Loading...

– Milojko u svojoj natalnoj karti ima strašnu i jaku potrebu za egzibicionizmom. Kada bih morao da ga u jednoj reči opišem na osnovu onoga što mu je u zvezdama zapisano, rekao bih da je posredi teška bitanga – kaže astrolog.

Kako je objasnio, čovek u osmoj deceniji života koji ima potrebu da na televiziji dokazuje da li voli ili ne voli svoju izabranicu, a sve uz izgovor da im „treba novac“, nije normalan. Veličković tvrdi da je Milojko, osim toga što nije normalan, i prevarant.

– Oni glume emocije i ljubav, i to vrlo loše. Kada su ulazili u rijaliti, na snazi je bio retrogradni Merkur koji je ušao u Ribe. To znači da je u pitanju teška obmana. Prevarili su i TV „Hepi“ i Milomira Marića, ali i gledaoce – tvrdi Veličković i objašnjava:

– Nećete videti njihov seks pred kamerama, kako su najavljivali. Kod njih, osim egzibicionizma i uzajamnog dogovora, postoji i osveta. On se preko Milijane sveti svojoj deci, koja su ga šutnula i ne vode brigu o njemu, a ona svom ocu. Kada žena nađe tri decenije starijeg partnera, to znači da u njemu traži figuru oca. Kada nađe 50 godina starijeg, ona u njemu traži dedu. Milijana se pak preko dede sveti ocu, a samo ona zna zbog čega – kaže Dušan Veličković.

– Oboje su bolesni i njihov odnos je takav. Pokriće za ponašanje i ulazak u rijaliti im je novac, što je takođe teška patologija. Milijana je namazana, ima dobru priču, ali samo za dedu, a ne za ostale rijaliti igrače. Njih dvoje nisu ni svesni gde su došli, brzo će ih progutati ostali ukućani – kaže Veličković i predviđa im fijasko.

– Oni će za najkasnije dve nedelje ispasti iz rijalitija. Poligraf je već dokazao da je sve što kažu laž, te da od seksa pred kamerama nema ništa, pa će ih produkcija izbaciti. Takođe, njihova slava polako, ali sigurno jenjava – tvrdi Dušan.

Astrolog u njihovim unakrsnim natalnim kartama vidi da među njima nema ni hemije, te da nemaju nikakvu zajedničku budućnost.

– On je kao naduvana lutka sa kamenom facom i bez emocija. Njemu samo prija njeno društvo. Njoj takođe prija da neko brine o njoj, ali obostrani interes je jači od bilo čega drugog. Od ljubavi se živi, a među njima je definitivno nema. Kraj je neizbežan – tvrdi Veličković.

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.