OVO JE NJEGOV KRAJ?! David napušta „Zadrugu“, produkcija to od njega traži?! Šifrovano otkrio šta se zapravo desilo!

Danas u toku dana dogodio se incident između Davida i Aleksandre, a sve je eskaliralo fizičkim obračunom. Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje kako bi sprečilo još veći haos

Produkcija je odlučila da zamuti kamere kada se dogodio incident, kao i da prekine program na nekoliko sekundi. Odmah potom donesena je i odluka kada je u pitanju kazna za Davidovo loše ponašanje

Nakon incidenta obezbeđenje je Dragojevića izbacilo napolje i jedva smirilo, a onda je odveden u zatvor. Tamo je kroz otvoren prozor razgovarao sa Lazarom Jeremićem i istakao kako želi da izađe sa imanja i da priča sa produkcijom.

Loading...
 Nisam ja malouman, znam ja šta radim. Od mene hoće da naprave g*vno. Od sad ću da ćutim, pa ćemo da vidimo. Da sam ja oterao dete, majku im… Neće da me izvedu na razgovor. Ne treba mi ništa, hvala Lazare, gledam ovde da porazbijam još nešto pa će onda da me izvedu napolje.

 Kad pukneš bezveze. Znam, jače je od tebe. Probaj malo da se iskuliraš, pa će da te zovu. Kako da te zovu kad malo-malo pa napraviš neko sr*nje – odgovorio mu je Jeremić.

Da li će David uspeti da izađe iz „Zadruge 2“ na kratko i ode na razgovor, ostaje nam da vidimo.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *