DALILA PROGOVORILA – PRVI PUT O ALEKS: Susret OČI u OČI sa Subotićkom – evo i GDE! „Nisam KRIVA za ubistvo!“

Aleksandra Subotić i David Dragojević priznali su sinoć u rijalitiju „Zadruga 2“ da su u prošlosti lažirali pojedine stvari, a između ostalog i „trudnoću“ i „pobačaj“ u konkurentskom šou „Parovi“.

Kako je za „gubitak bebe“ bila okrivljena Dalila Dragojević, nekadašnja pobednica „Parova“ se oglasila na svom Instagramu i tako prvi put direktno prokomentarisala Aleks od kada je ona u „Zadruzi“ – kako pre, tako i posle diskvalifikacije.

Ona je najavila da razmišlja da podnese tužbu protiv Subotićeve zbog toga i da će se tako susreti oči u oči na sudu.

Loading...

– Pokucala je konačno istina na vrata. A sad iskreno razišljam o lepoj tužbi zbog svega ovoga. Da mi je bilo ko ikada rekao da ću 9. aprila 2019. u jedan sat posle ponoći konačno dobiti priznanje u „Zadruzi“ da nisam ubila nikakvu bebu, jer beba nije ni postojala, ja bih mu rekla da je najveća budala – započela je Dalila i nastavila:

E, moji ljudi, kako istina dođe nakon skoro dve godine, dve godine noćnih mora, raspravljanja o tome da li će iko ikada reći od tih učesnika tog morbidnog čina da nisam kriva i da je sve bilo fejk. Evo dođe i taj momenat! Spade teret i kamen sa srca. A oni, ti ljudi koji su učestvovali u tome, hoće li moći da nastave normalno? Ili možda bolje pitanje – kako su do sada živeli s tim. Hvala mom suprugu koji je verovao u mene i bodrio me neprestano. Hvala svima vama koji ste verovali i znali da nisam kriva za ubistvo – poručila je Dragojevićeva u Instagram storiju.

Izvor: Srbija Danas
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *