NI NE PRETPOSTAVLJATE ŠTA JE U PITANJU: Nakon stravične nesreće, Dea odlučila da uradi nešto što će joj promeniti ŽIVOT iz korena!

Dea Đurđević, voditeljka „Novog jutra“ pre dva meseca doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu. Juče je po prvi put stala pred kamere i progovorila o svom zdravstvenom stanju.

– Najviše mi je nedostajala Pinkova energija, energija je sjajna i hvala što ste me dočekali! Baš je bilo onako i lepo i dirljivo! Ovo je moja kuća, ovde se osećam najopuštenije, najzaštićenije i stvarno, moja kuća – tu su mi prijatelji, tu ste mi vi – rekla je Dea, a potom otkrila kako je sada.

Pregurala sam to najteže, sad je krenula rehabilitacija, pa sam otišla prvi put u park, u šetnju… Sada kreće onaj lakši deo. Ok, boli, tu malo terapije i sve ostalo, ali mogu da hodam, to je najveći uspeh! Imam svoju ruku… Tu je ruka! Sad je topla, možemo da je pomeramo – objasnila je Dea, koja je potom otkrila da su joj veliku snagu dale mnogobrojne poruke podrške.

Loading...

Dea ne propušta „Novo jutro“ koje trenutno bez nje vodi Predrag Sarapa, kojem će se uskoro pridružiti.

Vidim, malo se opustio, ali kad se budem vratila – čvrsta ruka! Šalim se, super je Sarapa, nema nikakvih problema, sve ide svojim tokom. Ta prazna stolica me čeka i puno mi je srce kada to znam – priznala je Dea, koju su pitali da li je razmišljala o tome da sve kroz šta je prošla predoči u knjigu.

– Razmišljala sam. To mi uopšte nije palo na pamet dok mi profesor Bumbaširević rekao: „Zašto ti nešto ne bi napisala, da ljudi vide da može, da mogu iz svakakvih životnih situacija da se izvuku pozitivom i dobrim odnosom sa lekarom i najbližim ljudima“, i onda sam rekla – što da ne! Mislim, otom potom.. Polako – rekla je nasmejana voditeljka.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *