AU ŽENO, ZAR VEĆ U PRVOJ EMISIJI?! Olja se u „Utisku nedelje“ obrukala za sve pare: Mislila da je isključen ton, pa se izblamirala najstrašnije!

Peh odmah u prvoj emisiji nove sezone „Utiska nedelje“.

Voditeljka Olja Bećković u nedelju se posle četiri i po godine vratila na male ekrane ugostivši u svojoj autorskoj emisiji „Utisak nedelje“ lidera pokreta Dveri Boška Obradovića, politikologa Cvjetina Milivojevića i novinara Boška Jakšića.

Tema emisije bili su rušilački protesti u kojima učestvuje nekoliko hiljada ljudi predvođenih Obradovićem i njegovim saborcima Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem koji na ulicama žele da sruše legitimno izabranu vlast i izazovu građanske nerede pribegavajući nasilnim metodama.

Loading...

Obradović se tokom cele emisije pravdao kako nije zagovornik nasilja, sledbenik fašizma i Dimitija Ljotića, čoveka koji je u vreme nacističke okupacije Srbije pomagao nacistima pri izvršenju mnogih ratnih zločina, iako postupci lidera Dveri govore upravo suprotno.

Šteta samo što je Obradović to jako nevešto radio, pa je u jednom trenutku izgovorio da mu se „lično sviđaju neke stvari koje je Dimitrije Ljotić pisao u svojim političkim govorima“.

Čak je i voditeljka koja ima lične afinitete prema Obradoviću i koja je u više navrata istakla da ne misli da je Boško fašista i mrzitelj žena, za šta ga javnost optužuje, u jednom od svojih predloga za najjači utisak pustila snimak u kojem se jasno vidi kako Obradović vređa novinarku televizije Prva nazivajući je pogrdnim imenima.

Gledaoci emisije, koja je je naišla na slab odziv s obzirom na goste, pozivali su voditeljku kako bi glasali za utisak nedelje, ali nisu se baš lepo proveli jer im je Bećkovićeva stalno upadala u rečenicu i prekidala ih sa njenim čuvenim „Doviđenja, laku noć“.

Ipak, najgore je prošao prvi gledalac koji je insistirao da mu je najjači utisak onaj pod rednim brojem 22, kakav ne postoji. Nesrećni čovek je pokušao neuspešno da aludira na nešto samo njemu poznato i važno, ali voditeljka je insistirala da joj navede neki od 8 ponuđenih utisaka i prekinula ga po starom dobrom običaju.

Međutim, tu nije bio kraj. Bećkovićeva je nakon završetka ovog poziva pustila džingl sa svim utiscima, krenula je lagana muzikica, a ona je nastavila da olajava gledaoca, verovatno misleći da je tonski isključena.

– Neverovatno, šta on hoće? Da pametuje, da bude šarmantan, inteligentan? – zapitala se voditeljka koja je verovatno greškom i dalje bila uključena u program.

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *