„CILJ je da se prizna nezavisnost Kosova i da se Srbi UGURAJU U NATO“: Otkriveno ko stoji iza „SRPSKOG MAJDANA“ OPOZICIJE!

Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boško Obradović imaju plan da 13. aprila tokom protesta u centru Beograda upadnu u Skupštinu Srbije i tamo sa svojim saradnicima i poslanicima otpočnu štrajk glađu

Zapadni centri moći zdušno finansijski i na sve druge načine podržavaju Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i ekipu iz SzS, ali to naravno ne rade za džabe, već da bi uz njihovu pomoć ostvarili svoje stare planove – ugurali Srbiju u NATO i naterali je da prizna nezavisnost Kosova.

Strane obaveštajne strukture potpuno su uključene i u planove u vezi sa 13. aprilom, kada će opozicionari po ugledu na demonstracije u Ukrajini, koje su rezultirale velikim brojem žrtava, u centar grada postaviti šatore.

Loading...

Izvori upozoravaju da to što su lideri SzS-a odlučili da pribegnu radikalizaciji protesta razapinjanjem šatora po centralnim ulicama i sličnim aktivnostima pokazuju da su prihvatili da naša zemlja bude još samo jedan u nizu poligona za političko-obaveštajne eksperimente zapadnih centara moći.

– A oni žele da se na vlast u Srbiji instaliraju poslušničku elitu, koja bi bespogovorno prihvatila sve njihove zahteve, uključujući prihvatanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uvođenje Srbije u NATO – kaže izvor.

Predsednik Pokreta „Zavetnici“ Stefan Stamenkovski ističe da je „novi DOS okupljen oko SzS-a produžena ruka onih koji žele da vide našu zemlju na kolenima“.

– Očigledno je da su Đilas i Jeremić prilikom posete SAD na sastancima sa američkim funkcionerima dobili jasne upute na koji način da dugo pripremanu atmosferu destabilizacije pretvore u potpunu blokadu i obesmišljavanje institucija Srbije. Cilj spoljnog faktora je da se ovakvim instrumentima državno rukovodstvo natera na bespogovorno ispunjavanje ultimatuma i odrekne se svakog elementa suverene i nezavisne politika – kaže sagovornik.

Dugogodišnji operativac Službe državne bezbednosti Božidar Spasić navodi da je siguran da su srpski opozicionari zapadnim finansijerima dali čvrsto obećanje da će se zalagati za sve suprotno od onog što radi aktuelni režim.

– To žnači da će učiniti sve da Srbija uđe u NATO. Vidite li kako su odjednom nestali svi NATO lobisti u Srbiji, svi su ućutali, zato što je taj posao sada preuzela opozicija i lobisti čekaju da vide šta će oni uraditi. A nisu Đilas i ekipa slučajno izabrali baš ovaj termin za pravljenje haosa, oni svojim ludostima kočei miniraju pokušaj dijaloga sa Prištinom. Njima Kosovo ništa ne znači, naprotiv, čak misle da nam je smetnja, a to im neće poći za rukom, iako se svojski trude, već su pokupovali šatore i obične i takozvane štabne u kojima će sedeti poglavice – kaže Spasić.

 

Izvor: Srbija Danas/Alo

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *