NAJSRAMOTNIJA PRIČA! David tvrdi da NIJE NI ZNAO ko je Aleksandra Subotić! Ljuba ga NAPUCALA

U „Zadruzi“ su sinoć na programu bila pitanja novnara, a tema razgovora ponovo su bili odnosi Davida Dragojevića, njegove bivše verenice, Aleksandre Subotić, i njegove nove devojke, Ane Korać.

David je po ko zna koji put govorio o tome kako su se njegova osećanja prema Aleksandri ugasila, i priznao da ju je u poslednje vreme lagao da je voli. On je istakao da je Aleksandra svojim ponašanjem doprinela tome da se njegova osećanja ugase, a da je to kulminiralo u „Zadruzi 2“.

Kada je počeo da govori o Aleksandrinoj prošlosti, novinar je pitao Davida zašto je rešio da bude u vezi sa osobom koja ima takvu prošlost, a sada govori potvrdno o njenoj porodici.

Loading...

Ja nisam znao ko je Srboljub, ko je Karađorđe, ko je Čabarkapa, ja sam se u rijalitiju zaljubio u nju, i uplovio u sve to. Ja u Americi nisam gledao rijaliti, i nisam znao za celu njenu priču – rekao je David.

Aleksandrina majka Ljuba Pantović opovrgla je Davidove reči.

I te kako je svako znao o toj priči, koja nije lepa i koja je najsramotnija priča koja se pojavila. On je znao sve to, i te kako je znao za koga se zakačio. Ovde je glavni problem što dotični ne želi ništa da prizna. On je u momentu Aleksandrine diskvalifikacije imao imidž „anđela čuvara“, ali onda se pogubio u svojoj priči. Previše laži. Meni je samo krivo što je Aleksandra dopustila sebi da nasedne na laži i provokacije ovog ovde. Njoj niko nije trebao nakon ulaska u vezu sa njim. Neka peglaju svoje stvari, ja ću se mešati – rekla je Ljuba.

– Nisam ja rekao majci da kaže ćerki da je k*rva. Niti sam ja stao između nje i Aleksandre. Ona je počela da vređa Aleksandru kada je promenila šifru na Instagramu – uzvratio je David.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *