DAVID PRIZNAO! Kajem se zbog onoga što sam uradio Aleksandri! Nije mi dobro! Slomljen, umoran!

Nije mu lako!

David Dragojević sinoć je bio sagovornik voditelja Ognjena Amidžića, i ponovo pričao o raskolu koji se dogodio između njega i Aleksandre Subotić. On je priznao da se kaje zbog određenih postupaka prema njoj, priznavši da je trebalo da joj pruži ruku kada se vratila u „Zadrugu“ i da je trebalo ranije da raskine sa njom.

– Nisam nešto specijalno dobro, baš mi je teška situacija, nadao sam se da neću ni doći ovde, ali borim se, kako mogu i šta mogu da kažem. Taj naš odnos… Sve je to komplikovano – rekao je David i dodao:

Loading...

– Ana je uz mene, ona mi je najveća podrška, priča sa mnom i drago mi je da je pribrana i što mi daje snagu. Stalno smo zajedno Ana i ja, ona je bila upućena u sve te stvari. Veruje mi u sve to, ona neće da se meša u naš odnos – dodao je Dragojević.

David ispričao i da li bi voleo da razgovara sa svojom bivšom verenicom, Aleksandrom, i dotakao toga što joj nije pružio ruku kada se vratila u rijaliti. David je istakao i šta sada oseća prema Aleksandri.

– Sve se to desilo brzo, pa ta torta, pa ta čestitka, zato joj ja nisam ni pružio ruku. Trebao sam da joj pružim, ali isto tako sam trebao i ranije da raskinem, ali nisam znao da će doći do svega toga. Razmišljam, meni je Ana rekla da idem da popričam, ali mislim da će se sve svesti na isto. Mislim da treba da popričamo, jer je vreme da razgovaramo o svemu – rekao je David.

– Ona nije htela ni da polaže za kola, samo je htela da je tu. Ja sam njoj rekao da će ona uspeti kad bi mi raskinuli. To je bila navika, jer smo prošli sve to. Jednostavno, da je to bilo puno ljubavi, ne bi se desilo šta se desilo – ispričao je David kako bi se osećao da Aleksandru uđe u ljubavni odnos sa nekim drugim zadrugarom, a ceo razgovor poslušajte u videu:

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *