PAŠĆETE SA STOLICE KADA ČUJETE KOLIKO JE ISKEŠIRALA ZA KUĆU: Ilda Šaulić je u medijima uvek nasmejana, a sada su komšije otkrile kako se ponaša prema njima!

O Ildi Šaulić znamo dosta toga. Pevačica je ćerka legendarnog Šabana Šaulića, ima istančan stil odevanja, nežna je i nenametljiva plavuša. Međutim, malo toga znamo o njenom privatnom životu, osim da je majka dvogodišnje Eme i supruga izvesnog Bojana. Zato smo se uputili u beogradsko naselje Bežanijska kosa, gde pevačica živi odnedavno, kako bismo od komšija saznali kakva je Ilda kao komšinica.

Najpre smo imali poteškoća da pronađemo kuću jer Ilda u njoj živi tek oko dve godine. Nakon pola sata pronašli smo komšiju koji sve zna. Ne samo koja je pevačicina kuća već i detalje o njenoj kupoprodaji.

– Naravno da znam koja je kuća. Pa to je najlepša kuća na celoj Bežanijskoj kosi – rekao nam je na početku razgovora Jeremije Rakić (74), koji je odlično upućen u detalje kupovine, vlasničku strukturu, cenu nekretnine…

Loading...

– Ovu kuću kupio je Ildin suprug Bojan, inače divan mladić. Njegovi roditelji takođe žive na Bežaniji i njegov rođeni brat zajedno sa njima. Tu su, blizu njih – rekao nam je ljubazni komšija.

Kako kaže, prvobitni vlasnik Ildine kuće u nju je uložio čitavo bogatstvo jer ju je čuvao za sina koji živi i radi u Americi. Međutim, kako je ovaj rešio da se ne vraća u Srbiju, doneo je odluku da je proda. Baš taj sin koji je u Americi Bojanov je drug. Zajedno su radili i družili se u Americi, pre nego što se Bojan vratio i oženio se Ildom – priča komšija za „Alo!“.

Čim je Bojan čuo od druga da njegov otac prodaje vilu na Bežaniji, oduševio se. Ni njena vrtoglava cena nije mu predstavljala problem.

– Kuću je kupio za 400.000 evra, ali verujte da je ona dvaput bolja od one koju je kupila Aleksandra Prijović za 530.000 evra. Po svojoj strukturi, ali i po materijalu od kog je napravljena, ona je najkvalitetnija od svih. Zidovi ove kuće su 70 centimetara debeli – objasnio nam je Rakić.

Kako nam je još rekao, kuća ima 400 kvadratnih metara, tri sprata, više mokrih čvorova i terasa. Jedino nije bio siguran, odnosno nije mogao da se seti da li na krovu ove vile postoji i bazen.

– Ne mogu da setim. Mislim da poseduje bazen, ali nemojte me držati za reč. Uglavnom, Ilda i Bojan su divni. Poznavao sam ja i Šabana Šaulića, Gocu… I oni su jedno kratko vreme živeli na Bežaniji, ali je posle Goca prodala tu kuću. Ona je bila tačno preko puta kuće Dragana Stojkovića Bosanca, u broju 19… – pričao nam je Jeremije, koji, kako nam je rekao, punih 55 godina živi u ovom naselju.

– Sad sam u penziji, pa se često šetam zbog zdravlja. Viđam ih redovno i o njima vam mogu reći sve najbolje – završio je svoje izlaganje Jeremije i nastavio da se šeta.

S druge strane, jedna od komšinica nam je rekla da neretko sretne Ildu sa ćerkicom Emom.

– Mala joj je preslatka! Kao lutkica je! Veoma je pametna i vaspitana. Stalno se šeta sa Ildom, a povremeno je vidim i sa Bojanom – kaže nam jedna od komšinica koja nije želela da se fotografiše i dodaje:

– Otkako je Šaban umro, stalno je vidim neraspoloženu i uplakanu. Mnogo je volela oca. Videlo se da je bila njegova mezimica. Sestra Sanela joj povremeno dođe, pa ih vidim da zajedno odlaze sa cvećem… verovatno na groblje – kaže komšinica.

Izvor: Alo.rs/Vesna Đorđević

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *