HAOS! U ZADRUZI TUČA!? Obezbeđenje odvuklo Davida, želja da je UDARI nadvladala – NISU SE KONTROLISALI!

Zadrugari su navikli da svi međusobno komentarišu odnos Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i Anu Korać koja je nova devojka Novosađaninu. Pušten je snimak uspomena Subotićeve, a David je, naravno, bio deo istih.

Marija Kulić je u više navrata pokušala da na najbolji način savetuje Davida kako treba da se ponaša i stavi tačku na odnos sa Aleksandrom kako bi svako od njih nastavio život, umesto da se dave u svojim lažima. Potom je rekla da ni Ana Korać nije cvećka jer je rekla da joj se Dragojević dopada još za vreme njegove veze sa Aleksandrom.

– Posle „Zadruge“ David može da postane glumac. Znači, tako je dobar glumac. Folirant i lažov. Govorim Aleksandri da izdrži i da uzme pare. Mene bi bilo sramota da izađem na ulicu. Ovo nije muškarac. Da pred milionima ovo sve uradi. Samo je zamenjena glumica. Ana, uopšte ni ti nisi cvetić. Rekla si mu da ti se sviđa, a on je ovde bio u vezi. Aleksandra, usrećila si se što si otišla i što je sve ovo uradio.

Loading...

– Rekao sam da sam ja prema njoj oduvek bio iskren. Hajde, sada sam najgori – rekao je David, a onda se Ana osetila prozvanom:

– Pa sviđa mi se, nisam rekla da ću da ga muvam. Nisam mogla da mu zabranim da se zaljubi u mene – dobacila je

Dragojević je dobacio da je pored Marije, Zorica Marković folirant jer uvek koristi priliku da ga osuđuje za crnim stolom, a preko dana sa njim razgovara normalno.

– Šta hoćeš ti?! Prišla sam ti kao majka. Prestani da glumiš. Sponzorušo! Nećeš biti Sloba. Ti si muška dr*lja. Naučio si da pričaš, lepo su te naučili. Ana Korać je pametna devojka i ona će da te o*jebe. Videćeš – govorila je Markovićeva, koja je potom nasrnula na Davida, ali je fizički kontakt sprečilo obezbeđenje.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *