Home / SPORT / FEJSBUK GORI! PLJUŠTE KOMENTARI, UVREDE, PLJUVANJA! Udario na Srbe! “Zvezdaši više mrze Crnogorce nego Hrvate 1991!

FEJSBUK GORI! PLJUŠTE KOMENTARI, UVREDE, PLJUVANJA! Udario na Srbe! “Zvezdaši više mrze Crnogorce nego Hrvate 1991!

Poznati crnogorski novinar je osudio ponašanje navijača Zvezde i istakao da nikada u svom životu nije video nešto slično

Najpoznatiji sportski novinar u Crnoj Gori Nebojša Šofranac izneo je svoj stav o dešavanjima na utakmici Crvena zvezda – Budućnost.

Šofranac je osudio ponašanje navijača Zvezde i istakao da nikada u svom životu nije video nešto slično.

Loading...

– Ovakvu mržnju nisam video nikad na sportskim terenima, ni u najcrnjim derbijima gradskih i arhi neprijatelja. Nisam nikad video da od zagrevanja i čak tunela traje guranje, prostačko pljuvanje i nacionalističko vređanje najgore vrste, da 7.000 ljudi cele noći kliču: ‘Šiptari’ i leče svoje vekovne rane, da 50 puta vređaju predsednika kluba i države, da se zaleću na istog, da jednaki bes imaju na početku i na 40 razlike.

Mislim da je dovoljno receno u s.dnevniku i na portalima,ali precizno-ovakvu mrznju nisam vidio nikad na sportskim…

Posted by Nebojsa Sofranac on Sunday, April 14, 2019

– To treba uživo videti, da je Evropa meč bi bio prekinut 10 puta i neokončan, zbog fizičkog ataka i zbog šovinizma, rasizma i klero-fasizma. Danilović je 2002. godine tvrdio da Partizan neće nikad u ABA jer nece da vodi igrače na gljotinu Zagreba, a to je smešno pri ovome, mržnja je veća nego prema Hrvatima 1991.godine. U hodnicima tuča i psovanje šiptarske majke,a nigde psihijatara – napisao je Šofranac.

Izvor: Espreso/V.Ž.

Loading...
loading...

About Autor

Check Also

NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE! Novak doneo šokantnu odluku pred Australijan Open!

Niko nije očekivao da će ovo da uradi. Drugi reket sveta Novak Đoković bi naredne …