VUČIĆ NAJAVLJUJE: Srbiju čeka težak period, tražiće puno priznanje Kosova!

Srbiji sledi izuzetno težak period, od nas će se nje tražiti priznanje pune nezavisnosti i teritorijalne celovitosti Kosova i Metohije, rekao je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić na sednici Glavnog i Izvršnog odbora stranke u proširenom sastavu.

On je takođe preneo da u Berlinu očekuje zahtev za nekim novim formatom razgovora o KiM, a da pri tome Srbi ne dobiju ništa, a Albanci dobiju nezavisnost.

– Ali, po cenu, koja je treba da platim, neću pristati na dijalog bez prethodnog ukidanja taksi – rekao je Vučić.

Loading...

Podsetio je da nema šta Albanci nisu uradili protiv Srba i Srbije – nisu ispunili Briselski sporazum, ni ključnu tačku o formiranju ZSO, uveli su takse suprotno svim međunarodnim zakonima, doneli platformu protiv razgovora kojom Srbija mora da bude ponižena, razorena i da prizna Kosovo…

– Poslednjih nedelja evropski predstavnici dolaze u Beograd i pozivaju me na različite sastanke na kojima insistiraju da mi nešto uradimo da „odobrovoljimo“ Albance pa da oni ukinu takse. I vi stanete, ne verujete, a onda počinju lažne priče o katastru i diplomama, kojima su opet varali Srbiju bez obzira na naše loše pregovaranje – rekao je Vučić.

 

Izvor: Tanjug

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *