SVE JE JASNO! Pušten snimak gde Ana PLJUJE Davida! Svi shvatili ISTINU O NJIHOVOJ VEZI! (VIDEO)

Učesnici „Zadruge 2“ često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija „Gledanje snimaka“ pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Na narednom kilpu je prikazan razgovor Ane Korać i Lepog Miće, a oni su tada ogovarali Aninog dečka Davida Dragojevića. Mića je tada savetovao Koraćevu, a ona je izajvila da želi od Davida da napravi muškarca, ali da joj to nikako ne ide, te se žalila na njegovo ponašanje. Dok je gledala snimak, Dragojevićeva bivša verenica Aleksandra Subotić je dobacivala.

 Pored mene je bio muškarac – pričala je Subotićeva dok je još trajao klip.

Loading...

– Meni je drago da se pretvorim u g*vno i pokušaću da se pretvorim u još veće g*vno jer sam uvek bio dobar i pošten. Što si veće g*vno pre isplivaš na površinu – rekao je David.

– On je za mene savršen muškarac, on je predobar. To što mi smeta, on to ne radi. Samo sam mu zamerala da počne da priča sve ovde – navela je Ana.

Međutim, iako su njih dvoje rekli da u njihovoj vezi cvetaju ruže, ostali zadrugari su shvatili da to nije istina nakon što su pogledali ovaj klip.

– Ja sam sa Anom imao hiljadu ovakvih priča, toliko o tome koliko je ja branim. Ona treba da vodi svoju vezu, a David mora da reši sve sa Aleksandrom. Do tad će Ana da pliva u mutnom. Ona nije rekla da je David g*vno, već sam ja rekao da se pita ne pravi od g*vana. Jer je veza se tako ne pravi, mora prvo da se izvuče iz laži. Ana nekad ima m*da pa kaže šta misli, ali onda dođe i drugo kaže na dvosedu a drugo ovde. Ovde kaže da je idalan mušakarac. Ona je pogubljena, zaljubljena i ne zna šta priča. Vaša veza nije sporna. Aleksandra vam drži moralne pridike s pravom jer je slagana i izdana. Treba da kažete da ste pogrešili, da uputite izvinjenje devojci. David i Aleksandra treba da raščiste svoju vezu, a ne da se dave u g*vnima – rekao je Mića.

– Zna se ko ovde koga navodi, koja je dirigovana veza. Svi smo videli kako je Ana pustila Marka Markovića, zna se ko je guru ove veze – naveo je Karađorđe Subotić.

– Ovde se radi o tome da Ana hoće od čoveka koji ima preko 30 godina da napravi muškarca kakav njoj odgovara. To je nemoguće. Osobine koje su neke urođene, neke stečene, ne mogu tek tako da se menjaju. Ovde se vidi da je Ana nezadovoljna Davidom. Ona je ušla u vezu sa muškarcem koji nije po njenom kriterijumu. Mnoge stvari joj ne odgovaraju, ali neće ovako javno da ga kritikuje. Ipak, dolazi do momenata kad u besu kaže ono što misli, ali posle to poriče – rekla je Marija Kulić.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *