GOTOVO JE?! Milojko ostavio Milijanu?! Požgaj je odmah napao, izljubio je celu bez imalo blama!

Aleksandar Požgaj iskoristio je priliku tokom „Nedeljnog ručka“ da priđe Milijani Bogdanović, koja je bila ljuta na njega. Umiljavao joj se, ispitivao je šta je uradio, mazio je po leđima pa joj i legao u krila, ali ona je „gurala“ po svome.

Milojku se, međutim, ta situacija nimalo nije dopala. Posle spornog poljupca koji je pao između lepe Pilatovićke i političara, ustao je i gromko zapretio svojoj verenici:

„Ako ga budeš ljubila… onda je gotovo!“ uzviknuo je on pred svima, na veliko iznenađenje mnogih.

Loading...

Kada je Milijana odbrusila da ne može da se zakune da li će nešto uraditi ili ne, ponovo se začuo Milojkov glas:

Onda ćao„, rekao joj je on ljutito.

Milijanu su od stola sa sve stolicom izvukli, a Požgaj je momentalno skočio, podigao je preko ramena i zajedno sa njom utrčao u vilu. Ona je sve vreme vrištala i želela da je spusti nazad.

Milojko je ponovo došao kod Milijane, pa kada su ga svi napali što devojku ne ostavlja na miru, on je upitao svoju izabranicu da li želi da se zakune da više neće poljubiti Požgaja, ali ona nije želela.

Požgaj je zatražio da mu otvore spavaću sobu, ne bi li pokazao Milijani gde će od sada spavati, ne obazirući se na to što se ona sve vreme sklanjala. Pošto su se vratili u dvorište, Požgaj je pokušao da je poljubi pred Milojkom, pa se situacija dodatno zakuvala.

 

Izvor: Alo.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *