HAOS U ZADRUZI! IZLETELA NAPOLJE ČIM SU JOJ SAOPŠTILI: U nikad većem šoku, saznala da je iznenada umrla!

Ovog popodneva zadrugari su imali vremena da uživaju u lepom vremenu i suncu. Oni su lep dan iskoristili za sunčanje, ali i za druženje sa svojim cimerima. Sanja Stanković i Ljuba Pantović osamile su se na peškirima pored bazena, ali onda su započele veoma jezive teme, zbog kojih su se, verujemo, svi gledaoci naježili od glave do pete.

Naime, Sanja je pričala o svojoj baki koja je preminula, te se prisetila kako ju je sanjala 40 dana posle smrti.

– Bila sam u restoranu, kad sam saznala samo sam izletela napolje. Narednih 40 dana, ona je svako veče dolazila kod mene. Ja sam spavala na tom krevetu gde je ona umrla. Svako veče me je budila, ja sam videla ženu da sedi na krevetu preko puta, gledala je u mene, nisam joj videla lice, samo crnu senku. Ja joj kažem „Bako pusti me da spavam“ i ona me pusti da spavam. Svako jutro sam plakala – pričala je uznemireno Stankovićeva, a zatim je svoje iskustvo ispričala i Ljuba.

Loading...

– Moja baka, tatina mama, nju sam najviše volela, ona je umrla 31. decembra u pola 11 uveče, nije htela u Novoj godini. Nju nisam sanjala, ali zato sam sanjala jednog divnog čoveka, mi smo šetali. Ja sam mu rekla da je mrtav, a on meni „Jesam, kad nam nisu dali onako da se družimo, ovako ćemo“. Sanjala sam i sve mrtvake koje poznajem, ali meni nije bilo jezivo u snu – rekla je Pantovićeva.

 

Izvor: Srbija Danas/Pink.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *