DOĐE MI DA VRIŠTIM NA SAV GLAS! Luna doživela NERVNI SLOM zbog Marka jer je o njemu SAZNALA OVO!

Zadrugarka Luna Đogani, danas je plakala zbog Marka Miljkovića. Naime, blogerki ponašanje njenog dečka Marka Miljkovića jako smeta. Oni su nedavno imali svađu u kojoj ju je on i opsovao

– Ljuta sam na sebe. Ne mogu da verujem da sam sebi to dozvolila. Ovo ovde (srce) je najveći problem. To ne može da se zaleči tako. Osećam se bezvredno, jadno i bedno. Kao da sam neka mučenica koja ne može da ima muškarca. Kao da sam ružna i nikakva, osećam se ružno i iskorišćeno. Pokušavam da se smejem i da kažem sebi da sam dobro. Dođe mi da vrištim na sav glas. Koliko sam ljuta, ogorčena, besna sam na muškarce, jel vredno toga da povrediš nečija osećanja, nekoga ko ti nije ništa uradio u životu. Gledam ga i ne mogu da verujem da sam pristala opet da budem sa čovekom koga ne poznajem, isto kao i onog. Jel ja nisam dovoljno vredna da muškarac koji je samnom gleda druge devojke. Šta meni fali? – plakala je blogerka. Nju je nedavno uznemirila i informacija koju joj je prenela Miljana Kulić, a vezana je za trudnoću Marko bivše devojke, te se nagađa da je dete njegovo.

– Ali zahvaljujući tome ti si nastavila dalje. Zaboravila si onog od pre. Ali ja mislim da tvoja emocija prema Marku nije toliko jaka. Ako vidiš da ti ne ide, sklini se od toga. Imaš svoj cilj. Nisi ti njega povredila, tebi smeta ono što on radi. jer smatraš da te time ne poštuje. Diši lepo i isplači se slobodno – tešio ju je Savo.

Loading...

Izvor: alo.rs/Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *