HAOS: Sve je zakuvala VODITELJKA! Milijana PLAČE nikad jače! Krah s Milojkom! Produkcija dovodi…

U luksuznoj zemunskoj vili rijalitija „Parovi“ 40. rođendan slavi Ivan Marinković. Uprkos slavlju, haos je izbio između Milijane Bogdanović i njenog 53 godine starijeg dečka Milojka Božića.

Oni su se posvađali nakoš što je Milojko histerisao kada je Milijana otišla da sedne kod Aleksandra Požgaja. Sve je zakuvala voditeljka Vesna Vukelić Vendi koja je zvala Bogdanovićevu da bude u emisiji sa Požgajem.

Nakon žestoke svađe sa Božićem, Milijana je plakala nikad jače. Otišla je ubrzo u tajnu sobu na razgovor s produkcijom koja ju je upitala zašto je u suzama.

Loading...

Zato što me je Vendi zvala da sedim sa njom i Požgajem, a on se zato naljutio. Pokušala sam da mu objasnim da me je voditeljka zvala, ali on ne može da razume. Ja smatram da to mora. Nisam ni tri reči progovorila sa njim – žalila se ona dok je plakala.

Trebala mi je jedna usluga od vas. Da dovedemo večeras nekako Požgaja kod Merlina, da vi nekako otvorite vrata, jer ne mogu od napolje  – zamolila je Bogdanovićeva.

Ne znam ja kakvu igru vi igrate. Treba da igrate večeras. Eto ti ga napolje sedi, idi kod njega – nastavio je svađu Milojko nakon što je Milijana izašla iz tajne sobe.

Ona se potom posvađala i sa Aleksandrom kome je poručila:

– Nemoj da mi se obraćaš više! Namerno mi praviš problem! Namerno je rekao Vendi da me zove, a onda je Milojko ishisterisao. On neće sad da priča sa mnom, nemoguće je – poručila je Milijana u suzama.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *