KARLEUŠA UPUTILA VRANJEŠU PORUKU! Jelena za Ognjena ima samo jedan zahtev, a tiče se njegove TUŽBE!

Jelena Karleuša na sve načine izbegava da se pojavi na suđenju sa Ognjenom Vranješom jer se nada da će fudbaler Anderlehta odustati od tužbe za pretnje i uvrede koje je iznela na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, prvi put su pevačicini advokati kao razlog za njen izostanak naveli to što nije prošlo četrdeset dana od smrti njene majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta, a drugi put da nije primila poziv. Međutim, treće ročište se približava i mala od velikog skandala je odlučila da uzme stvar u svoje ruke, pa je sportisti nedavno poslala poruku preko posrednika.

U njoj je, prema rečima „Kurirovog“ izvora, bila precizna i interesovalo ju je samo šta će Vranješ da radi s tužbom
Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na videlo izaći još više detalja o njihovoj burnoj vezi koju su imali poslednje dve godine. Svesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato izbegava da se na njemu pojavi. Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema kud i da mora da izađe pred lice pravde, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da nagovori bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe. Rekla je prijateljici da je Vranješu poslala poruku u vezi sa suđenjem, ali da je on nije otvorio i da samim tim ne zna šta da radi – priča naš izvor blizak pevačici i dodaje da ona po svaku cenu želi da održi porodicu na okupu.
 Zbog dece želi da se agonija sa Ognjenom i njom završi jer su njene naslednice već velike i imaju pristup društveni mrežama i medijima. Pored toga, želi po svaku cenu da sačuva brak sa Duškom Tošićem, bez obzira na to što zna da je i on njoj bio neveran. Jelena je u javnosti pokušala da stvori sliku idealne porodice i zna da će, kada počne suđenje, sve to pasti u vodu jer Vranješ ima brdo dokaza za sve što se pojavljivalo u novinama – završava „Kurirov“ izvor, dok su Karleuša i Vranješ bili nedostupni za komentar.

Inače, naredno suđenje između Ognjena i Jelene zakazano je za 31. maj.

Loading...

Ovoga puta policija će pevačici uručiti poziv, a ukoliko se ne pojavi, sledi privođenje.

 

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.