AKO SE VEĆ KALJAŠ, NEMOJ DA SE VALJAŠ! Dušica i Kija se posvađale usred emisije! Kockareva UĆUTALA nakon voditeljkinih reči!

Kritina Kija Kockar i Dušica Jakovljević opet su se pokačile u emisiji „Pinkove zvezde“, ovga puta je voditeljka rekla pevačici da je sujetna, te joj dala savet da takva ne treba da bude jer je tek na početku karijere!

Naime, jedna plesna grupa je izvela koreografiju uz Kijinu pesmu „Amorova strela“, a Dušica ih je odmah pohvalila uz sugestiju da svoju energiju treba da pokažu još bolje uz neku drugu numeru, a ne uz hit Kockareve.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi su stekli utisak da je Jakovljevćka pala pod uticaj rijaliti učesnika koji se često svađaju u Imaginarijumu, pa se sve češće čarka sa ostalim kolegama u žiriju.

Loading...

Ovo se naravno nije svidelo Kristini, pa je odmah počela da se brani rečima da niko ne sme da je pecka i komentariše njene singlove.

– Što se mene lično tiče, vi ste bili sjajni. Uvek su plesne grupe najviše energije unosile u ovakav vid šou programa. Vidi se da imate veliko iskustvo, zbog toga sam očekivala da vidim od vas još nešto, a ne samo igranje uz Kristininu pesmu. Izdvojte se malo kao što ste se izdvojili po sinhronitetu – rekla je Jakovljevićka koju je Handanović odmah upitao da li možda zna kako ide refren Kijine pesme, ali je ona izbegla da bilo šta otpeva

Tada se na ovo nadovezala Kristina braneći svoju pesmu kad se obratila kandidatima na sceni.

– Odličan izbor pesme, moram da kažem da je ovo veliki hit. Inače, predlažem da sledeći put izaberete neko pesmu koju je radio Handanović, ili čak njegovu pesmu koju je otpevao kao autorsku. Prestanite oboje da peckate moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se ne očekuje da odgovorim – rekla je Kristina, a Dušica joj je odmah uzvratila.

Kristina, ako već padneš, nemoj da se kaljaš. Ako se već ukaljaš, nemoj da se valjaš – kratko je rekla voditeljka, a Kristina se samo nasmejala ne želeći da se uvlači u dalju raspravu.

 

Izvor: Puls

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *