PO NALOGU PRODUKCIJE!? Aleks UŠLA u Zadrugu sa instrukcijama Velikog šefa, a ISPLIVALO ovo o NOVOM DEČKU!

Kao i svakog četvrtka u Zadruzi se održava pregled klipova koji su obeležili dešavanja u Zadruzi predhodene nedelje.

Drugi na redu je bio snimak na kom se čuje kako Aleksandra i Marijana komentarišu Marka Miljkovića koga su nazvali ološem koji vara Lunu, dok ona doživljava nervne slomove.

Marko i Luna su se pobunili i optužili Aleksandru da je nekulturna jer ih ogovara iza leđa, a oni to njoj ne bi nikada radili.

Loading...

Na kraju se sve završilo tako što je Marija Kulić optužila Aleksandru da ona samo privlači pažnju tako što napada druge u rijalitiju i da je ceo njen ulazak planiran od stane produkcije kao i da sada ima zadatak.

 Ova devojka je ovde došla po nalogu produkcije i dobila uputstvo kako da slavi. Ova devojka nikada nije slavila nikada, kakav momak, kakvao iznenađenje, sve je u dogovoru sa produkcijom. Favorizujete je da pobedi. Ove prevare i gluposti u rijalitiju ja sada komentarišem i nikada više. Ja se tresem, a vidim da se od nje pravi žrtva, a ona nije žrtva – rekla je Marija Kulić.
 Ko vam je kriv što ne znate da nađete momka. Ona je našla dečka milionera, a vi nalazite kockare i propalice –  rekao je Lepi Mića.

– Veliki šef i šefica se ne bave takvim stvarima. Aleksandra je našla dečka i zaslužila je da nađe muškarca koji će brinuti o njoj i voleti je – rekla je Ljuba.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *