NATAŠA BEKVALAC DOBIJA SINA! Visokorizična trudnoća! A otac deteta… Neverica!

Loš period je definitivno iza Nataše Bekvalac, a ona će uskoro doživeti preobražaj na svim poljima, tvrdi numerolog i vizionar Vlado Kečina. Kako za VIP ekskluzivno otkriva, panonska barbika će uskoro sresti ljubav svog života, kojem će u naredne dve godine roditi sina. 

– Nataša Bekvalac je do sada prolazila kroz jako teške životne periode. Nije imala sreće u ljubavi, a i na poslu je često doživljavala nepravdu i razna podmetanja – objašnjava Kečina za VIP, ali, kako kaže, to je sada iza nje.

– Nataši sada vidim samo lepe stvari. Sve što je bilo ružno ostaće u prošlosti. Ona je ranije kamenovana, stavljana na stub srama… To se najčešće dešavalo zbog muškaraca sa kojima je bila, ali i zbog pogrešnih životnih odluka i izbora. Ona sada doživljava u neku ruku preobražaj. Kao neko vaskrsnuće… Za nju život tek počinje, isceljuju joj se i duša i telo – priča Vlado za VIP. Kako kaže, na tom putu, čeka je i nova ljubav.

Loading...

– Nataša će tek da upozna ljubav svog života. Iako je i za prethodne mislila da to jesu, ispostavilo se da su oni bili tu samo dok ne naiđe onaj koji će uskoro ušetati u njen život. Biće to velika ljubav i trajaće do kraja života – ističe Kečina.

Iz te ljubavi, prema njegovim rečima, pevačica će roditi treće dete:

– U naredne dve godine, Nataša će roditi sina. Biće to lep i zdrav dečak, rođen iz velike ljubavi. Međutim, sama Natašina trudnoća neće biti nimalo laka. Biće visokorizična. Moguće da će i ona sama biti bolesna tokom trudnoće, pa bi moj savet njoj bio da povede računa i da pripazi na kvalitet života, da se malo više odmara i da uživa – kaže Kečina.

Kako je još rekao, nov Natašin izabranik biće imućan, tako da pevačica više neće imati ni materijalnih problema.

– Ona je u prošlosti i finansijski bila ugrožena, ali to će takođe ostati u prošlosti. Natašin izabranik biće veoma bogat, pa će pevačica doživeti preporod i uspeh i na tom polju. Udvostručiće bogatstvo, uspeh, popularnost… Ukratko, Natašu Bekvalac čeka divna budućnost, puno para, troje zdrave dece i ljubav za ceo život – završava svoje izlaganje za VIP numerolog i vizionar Vlado Kečina.

 

Izvor: Srbija Danas.com/Alo VIP

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *