MILICA PAVLOVIĆ REŠILA DA BUDE SNAJKA PORODICE KARIĆ?! Uhvatila bidermajer, na redu je i MLADOŽENJA!

Pevačicu Milicu Pavlović u poslednje vreme nikako ne može da zaobiđe pitanje kada će stati na ludi kamen, a ona otkriva kako reaguje kada na spisak pitanja dođe i ono o udaji.

U poslednje dve godine najčešće čujem pitanje „Milice, kada ćeš da se udaš“, a ja nikada nemam pripremljen odgovor. Sada, pošto sam navikla da me to često pitaju, samo lagano udahnem, nasmejem se i tako iskuliram pitanje – otkriva Milica koja je pre dva dana na svadbi svog kolege Milana Dinčića Dinče uhvatila bidermajer.

Kao i svaka druga devojka, maštala sam kako bi taj dan mogao da izgleda, ali još nemam jasnu sliku jer nemam ni partnera. Volela bih da to bude veliko veselje i dabude sunčan i divan dan – kaže Milica i dodaje:

Loading...

Baš pre dve nedelje pevala sam na predivnoj svadbi kod Danijele Karić i Ivana Mileusnića i nadala sam se da ću tamo upoznati nekoga jer, kako su mi rekli, ko god dođe na neko njihovo slavlje upozna partnera, ali, eto, nisam imala sreće! Svi Karići su oteti, zato se još nisam udala – našalila se Milica i u razgovoru za list „Alo!“ dodala da je dobro za nju imati na svadbi kao gosta jer je uvek vesela i prva ustaje da igra.

 

Izvor: Srbija Danas.com/Alo

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *