KONAČNO ĆE SE SAZNATI ISTINA: Ana i Filip će se ipak sresti oči u oči! Spreman je poligraf za njih dvoje, a evo o čemu se radi!

Filip Mijatov prihvatio je predlog Ane Korać da se suoče u emisiji „Amidži šou“, ali pod uslovom da na pitanja odgovaraju na poligrafu! Biznismen iz Londona je ubeđen da će Ana pasti na detektoru laži

– Rasturiću je kao dete lego kockice, na poligrafu ne može da laže. Ne znam zašto se uporno pere od nas kad za sve što pričam imam dokaze. Ne uzimajući u obzir plastične operacije i razna putovanja koja sam joj plaćao, uvek kad bi mi tražila pare dok sam bio u inostranstvu, slao sam joj preko „Vestern uniona“. Od mene je ukupno dobila 12.531 funtu – tvrdi Mijatov i dodaje da je Ana sama kriva zato što je on blati u medijima:

– Ja nijednog momenta ne bih u javnost izlazio sa ovom pričom i dokazima da me ona nije opisala kao psihopatu koji je uhodi. Dok mi je uzimala pare, bio sam joj dobar!

Loading...

Filip je, inače, na Pinku izjavio da na početku veze sa Anom nije znao da se ona bavi prostitucijom, ali da mu je ubrzo sve postalo jasno.

– Osim u Srbiji, radila je i u Makedoniji. Ode tamo i vrati se puna para. Oni su joj plaćali od 500 do 5000 evra. Sat je 500 evra, pa koliko sa kim bude. Jednom nije htela da imamo odnose sedam dana, pa je pristala kad sam joj dao 1000 evra – kazao je Anin bivši.

Ognjenu Amidžiću se dopada ideja da se Ana i Filip suoče na poligrafu u njegovoj emisiji.

To mi zvuči baš zanimljivo! Volim da u „Amidži šouu“ obrađujem aktuelne teme, a za ovu ću ipak morati da se konsultujem sa ljudima koji su zaduženi za „Zadrugu“, jer ne mogu sam o tome da odlučujem – kaže Ognjen.

 

Izvor: Infomer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *