„ONA UPROPAŠĆAVA SOPSTVENU ĆERKU“ Mala Magdalena UGLEDALA OCA Čabarkapu, pa uradila nešto zbog čega se SRCE SLAMA!

Stric Srboljub otkrio sve detalje…

Stric Aleksandre SubotićSrboljub, kaže da njegovoj bratanici treba oduzeti ćerku Magdalenu jer je loša majka.

On ističe da je strašno da o šestogodišnjoj devojčici brinu nepoznati ljudi u Beogradu i Novom Sadu, dok njena majka već godinama živi po različitim rijalitijima.

Loading...

„To dete je bez majke maltene od rođenja, jer mu majka ide iz rijalitija u rijaliti. Pa kakva je to majka?! Bolje da joj oduzmu dete i da Magdalena živi u hraniteljskoj porodici, gde će se znati neki red, a ne ovako da se smuca kojekuda. Ne zna se ni kad je to dete jelo, ni kada je spavalo ni sa kim je uopšte. Čuo sam da je dete navodno kod neke Aleksandrine kume. Ma ko će ga znati! Ona upropašćava sopstvenu ćerku. Nikako ne mogu da je podržim, bez obzira što je Aleksandre ćerka mog brata. Zaradila je silne pare u prošlom rijalitiju, nije trebalo da ponovo ulazi i ostavi dete.“

„Ući će ona i u neki treći rijaliti, nikada se neće opametiti. Drugo je kada kući ostaviš odraslo dete, a ovo što ona radi je katastrofa“, kaže izrevoltirani Srba i dodaje:

„O Magdaleninom ocu Čabarkapi da i ne govorim. Pa on pokušava da sakrije da uopšte ima ćerku. Čak neće ni da je prizna. Ne znam što ne traži DNK analizu i ne razjasni jednom zauvek da li je njegova, kao što svi znamo da jeste. Sa druge strane, mala Magdalena svog oca zna kao negativca. Kad god ga vidi u novinama priča loše o njemu. On za nju i nije tata. Strašno je šta proživljava jedno malo biće koje ni za šta nije krivo“, tvrdi Subotić i seća se perioda od pre čest godina kada je svoju bratanicu nagovarao da abortira

„Nagovarao sam Aleksandru da abortira. Šta će joj dete sa Čabarkapom! Ali taj Čabarkapa nije hteo ni da čuje samo da bi napakostio mom bratu Karađorđu. I majka Ljube je pokušavala da je urazumi, ma haos od života smo napravili jedni drugima u tom periodu. Ona je po svaku cenu želela da rodi to dete. On ju je zaludeo parama, automobilima, lagodnim životom“, kaže Aleksandrin stric.

 

Izvor: Hit/R.J.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *