POPOVIĆ PRELOMIO: Evo KO STIŽE u žiri Zvezda Granda! Napravio OGROMNE promene

Oglasio se.

Najveći studio Avala filma na Košutnjaku u Beogradz bio je pretesan kako bi primio sve zainterrsovane kandidate, koji su dosli na audiciju za Zvezde Granda. Zbog ogromnog ineresovanja, popularnom kecu, gde se inače snima ovo muzičko takmičenje, bilo je gotovo nemoguće prići. Svi kandidati, strpljivo su stajali u redu nekoliko sati, a Dragan Stojković Bosanac, koji je uz Đorđa Davida bio na samoj audiciji, svirao je na harmonici u bekstejdzu i na taj način razbijao tremu mladim pevačima. Dolazak Saše Popovića izazvao je ovacije kod svih kandidata, a direktor Grand produkcije, pre samog kastinga, rekao je:

– Odziv je bolji nego prošle godine. Ima dosta novih i dobrih kandidata što nas jako raduje. Sledeće sezone pored šest mentora, u svakoj emisiji imaćemo po jednog gosta mentora. U toj ulozi će biti najveće regionalne zvezde. Zvaćemo na primer Brenu, Željka Joksimovića, Tonija Cetinskog i mnoge druge. Videćete kakav spektskl pripremamo – rekao je odlično raspoložen Saša.

Loading...

Inače, audicije u Nišu i Novom Sadu su već završene, pa se Grandov kasting karavan na čelu sa Popovićem sledeće nedelje seli za Bosnu i Hercegovinu.

 

Izvor: Srbija Danas/Alo

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *