OSMISLILE TAJNI PLAN: Biljana se udružuje sa mamom Ane Korać kako bi uništila Aleksandru?! Evo i na koji način!

Biljana Dragojević jedna je od najvećih fanova rijalitija „Zadruga“, te svakodnevno prati zbivanja njenog sina Davida, kao i bivše snajke Aleksandre Subotić.

Kada se David smuvao sa Anom Korać i samim tim prevario Aleksandru, Biljana je prvenstveno stala na stranu Subotićke i stavila do znanja da je kivna na sina što je javno prevario svoju devojku.

Ipak, nakon Aleksandrinog povratka, i stvari koje je iznela protiv davida, ona se ubrzo okrenula protiv svoje dojučerašnje snaje i krenula paljbu po njoj.

Loading...

U medijima su se pojavile priče da se Biljana urotila sa mamom Ane Korać kako bi totalno uništil Aleksandru. Ipak, ona se oglasila povodom ovih tvrdnji i poručila da to nema veze sa istinom:

Ne znam odakle inspiracija novinarima da pišu ovakve gluposti niti kujem plan sa Aninom mamom, niti bi uništili nečiji život!! Mnogo je glupo što se ovakve stvari pišu, a nemaju veze sa mozgom. Demantujem ovaj natpis i još jednom da vam potvrdim da ja neću da uništim Aleksandrin život, niti sam to ikada pomislila – napisala je Biljana u objavi!

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *