Home / VIP / PEVAČICA DONA ARES JE UMRLA OD RAKA! Mesec dana pred smrt uradila je bolnu stvar koja je rasplakala sve!

PEVAČICA DONA ARES JE UMRLA OD RAKA! Mesec dana pred smrt uradila je bolnu stvar koja je rasplakala sve!

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je 02.10.2017. u 40. godini, u svom rodnom gradu Bihaću.

Od kada je povela svoju bitku sa rakom, Dona Ares se hrabro držala i na društvenim mrežama je bila prava inspiracija za sve ljude koji imaju istu muku. Međutim, nekoliko meseci pred smrt objave su bile sve ređe, a poslednje što je na svom Instagramu objavila pet dana pred smrt bila je njena fotografija iz mlađih dana gde se obratila direktno fanovima sa kojima je imala intezivan kontakt:

– Voli vas vaša Dona Ares – napisala je pevačica.

Loading...

Pre toga, pevačica je preživela još jednu muku u životu. Ona je raskinula dugogodišnju vezu sa svojim suprugom, kompozitorom Džavidom Ljubovicem, a o tome je obavestila i svoje pratioce na Instagramu uz iskrenu poruku:

– Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja, tu nema ničega. Nikada! Zbogom, hej, hej… goodbye! Forever – napisala je pokojna pevačica.

Iako su bili rastavljeni, Ljubovic je do kraja bio uz Donu, baš kao i tokom njene čitave borbe sa rakom.

Inače, nesrećna pevačica se dva puta izlečila, ali se bolest uporno vraćala, a sve se odigravalo pred očima javnosti koju je Dona htela da osvesti o bolesti i prolaznosti života.

Za vreme njene bolesti dobila je podršku brojnih kolega sa estrade, a nakon smrti su društvene mreže bile zatrpane statusima poznatih ličnosti o Doni Ares, ali samo se sedam pevača pojavilo na njenoj sahrani.

Voditeljka i pevačica, Hana Hadžiavdagić Tabaković, bila je Donnina prijateljica i upravo je ona u statusu na Fejsbuku napisala da je od čitave estrade na sahranu došlo samo njih sedam, a od pevača koji su sa Donom pevali na humanitarnom koncertu samo jedan.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...
loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: “Najbolji prijatelj gori od neprijatelja” Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …