PEVAČICA DONA ARES JE UMRLA OD RAKA! Mesec dana pred smrt uradila je bolnu stvar koja je rasplakala sve!

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je 02.10.2017. u 40. godini, u svom rodnom gradu Bihaću.

Od kada je povela svoju bitku sa rakom, Dona Ares se hrabro držala i na društvenim mrežama je bila prava inspiracija za sve ljude koji imaju istu muku. Međutim, nekoliko meseci pred smrt objave su bile sve ređe, a poslednje što je na svom Instagramu objavila pet dana pred smrt bila je njena fotografija iz mlađih dana gde se obratila direktno fanovima sa kojima je imala intezivan kontakt:

– Voli vas vaša Dona Ares – napisala je pevačica.

Loading...

Pre toga, pevačica je preživela još jednu muku u životu. Ona je raskinula dugogodišnju vezu sa svojim suprugom, kompozitorom Džavidom Ljubovicem, a o tome je obavestila i svoje pratioce na Instagramu uz iskrenu poruku:

– Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja, tu nema ničega. Nikada! Zbogom, hej, hej… goodbye! Forever – napisala je pokojna pevačica.

Iako su bili rastavljeni, Ljubovic je do kraja bio uz Donu, baš kao i tokom njene čitave borbe sa rakom.

Inače, nesrećna pevačica se dva puta izlečila, ali se bolest uporno vraćala, a sve se odigravalo pred očima javnosti koju je Dona htela da osvesti o bolesti i prolaznosti života.

Za vreme njene bolesti dobila je podršku brojnih kolega sa estrade, a nakon smrti su društvene mreže bile zatrpane statusima poznatih ličnosti o Doni Ares, ali samo se sedam pevača pojavilo na njenoj sahrani.

Voditeljka i pevačica, Hana Hadžiavdagić Tabaković, bila je Donnina prijateljica i upravo je ona u statusu na Fejsbuku napisala da je od čitave estrade na sahranu došlo samo njih sedam, a od pevača koji su sa Donom pevali na humanitarnom koncertu samo jedan.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …