Veljko je NEUTEŠAN jer je razdvojen od SINA ŽELJKA, ovo svako veče radi !

Mora da izdrži još desetak dana.

Otkako, posle pozitivnog testa na korona virus vreme provodi u samoizolaciji u svom domu u Beogradu, Veljko Ražnatović ne može da izdrži to što je odvojen od svog naslednika, Željka, koji je sa majkom u Titelu, te je svakodnevno putem video-poziva u kontaktu sa suprugom Bogdanom, kako bi video šta njegov sin radi, kako spava i jede.

– Niko nije mogao da pretpostavi da će ga razdvojenost od sina toliko pogoditi. Iako je do kraja izolacije, ukoliko oba testa pokažu da je negativan, ostalo još desetak dana, on ne može da izdrži bez Željka ni dan. Teško mu je što ne može da bude uz svoju porodicu, a čak ni Ceca ne uspeva da ga umiri i uteši – ispričao je izvor blizak folk zvezdi i bokseru, i dodao:

Loading...

– Saznanje da je oboleo od korone Veljko je prihvatio bez problema, baš kao što je uvek, bez pompe, prihvatao svaku lošu informaciju ili situaciju. Naučen je da problem rešava hladne glave, jer je zbog činjenice da je rano ostao bez oca, morao da preuzme ulogu glave kuće. Uvek je bio jak i zbog mame i zbog sestre, pa niko nije mogao da pretpostavi da će ga roditeljstvo toliko promeniti. On više nije onaj od pre – ispričao je izvor.

Kako kaže, bokser je sada mnogo emotivniji, ranjiviji i pun je empatije za druge ljude. Definitivno ga je sin promenio i jako mu nedostaje. Stalno priča kako mu fali Željkov miris, pogled, toplina i kako bi sve dao samo da može da ga poljubi na sekund.

Veljko i njegova mama Ceca svakodnevno po nekoliko puta zovu Titel, ali putem video-poziva, kako bi u svakom trenutku videli šta beba radi, kako spava, jede.

– Pevaju mu uspavanke, tepaju, pričaju, ne možete da zamislite kakav je Veljko kao otac, ali i Ceca kao baba – rekao je izvor blizak porodici Ražnatović.

Bogdana i Željko Ražnatović, Veljkovi supruga i sin, kao i Danijela i Bogdan Rodić, Bogdanini roditelji, negativni su na koronavirus.

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...

About Novinar

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …