DRAMA U PORODICI TANJE SAVIĆ! Muž joj odveo decu, a sada je progovorila o svemu!

Tanja Savić progovorila je o svojoj porodici i prvi put ispričala privatne detalje. Njen suprug Dušan Jovančević decu je odveo u Australiju što je Tanji posebno zasmetalo.

– Odveo je decu u Australiju, prvo je bilo zbog korone, a sada se brinem, malo se i nerviram. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se što kraće moguće. Korona se vraća polako, ovo nam je bila samo neka lažna nada. Ako tako bude, ne znam kako ću otići za Australiju. Mnogo je bilo kriza, najviše zbog Australije – rekla je Savićeva.

Tanja je otkrila šta je još uvek veže za supruga

Loading...

Mi se volimo, ali nismo sklopili dogovor gde ćemo da živimo. Mnogo nam je teško pala razdvojenost. Ja volim posao, ali nije sve u tome. Ja da sam tamo srećna, živela bih tamo. Postoji jedna stvar koja mi se tamo ne dopada, ima mnogo ljudi koji osuđuju. Meni da je bilo lepo, ne bih se vratila za Srbiju sigurno. Mnogo me stvari muči. Nekako sam ovde izgradila karijeru i žalosno bi bilo da ovo bacim u vodu sa 35 godina, nisam sebična, hoću da uživam u životu i grlim svoju decu ovde. Sve sam ja finansirala, plaćala školu, kiriju, isključivo ja. Ovo su intimne stvari o mom životu, sve sam na plećima nosima sama, mislim da ne zasužujem da živim bez dece. Moj suprug govori da je tamo bolje školstvo – izjavila je Savićeva za „Ekskluzivno“, pa iznela istinu i o svom braku:

– Što se Dušana i mene tiče, on mora da odluči neke stvari. Možda mu fali karijera, on je sve napustio zarad mog uspeha. Sve velike zvezde žive ovde i ništa im ne fali. Ne volim da eksponiram decu u javnosti, čuvam njihovu privatnost – kaže Tanja.

 

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …