SJAJNE VESTI! Voditeljka „Slagalice“ trudna! Čestitke stižu sa svih strana!

Voditeljka popularnog kviza za „Blic“ kaže da se novom članu porodice najviše raduje ćerkica Una, kao i da je njena velika želja da dobije brata ili sestru učinila svoje.

Voditeljku kviza “TV Slagalica” Jelenu Simić, koja je u martu postala deo tima najgledanijeg RTS-ovog formata, ova godina je nastavila da iznenađuje na najlepši mogući način.

Ubrzo nakon vesti da je postala novo lice „Slagalice“, saznala je i da je u drugom stanju. Ona i njen suprug Dragan Simić imaju ćerku Unu koja ima devet godina, a u oktobru njihova porodica biće uvećana za još jednog člana.

Loading...

U početku ovu vest Jelena je podelila samo sa najbližima, ali sada je već u šestom mesecu trudnoće i stomak se već vidi.

– Nismo se nadali. Mislila sam da je krug zatvoren, jer već imamo veliku, predivnu devojčicu. Ali život ume prijatno da nas iznenadi kada se najmanje nadamo. Novom članu porodice najviše se obradovala moja ćerka Una. Izgleda da je njena beskrajna želja da dobije brata ili sestru učinila svoje. Svi smo presrećni. Pre dva dana išli smo zajedno na kontrolu i doktor je rekao da je beba dobro. Prošle su mučnine i sada se divno osećam – izjavila je Jelena ovim povodom za “Blic”.

 

Izvor: Blic.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …