SKUPLJANI PODACI O SRBIMA! Obaveštajac otkriva pozadinu iznenadnog odlaska Trampove ćerke: Posle napada na Novi Zeland – NAREĐENJE O POVLAČENJU?!

Ćerka Donalda Trampa, Tifani, iznenada je napustila Srbiju i vratila se u domovinu u jeku terorističkog napada koji je izveden na Novom Zelandu

Masovni ubica Brenton Tarant koji je danas izvršio pokolj u jednoj od džamija u Novom Zelandu na svom oružju ćirilicom je napisao i dva imena na srpskom jeziku.

Terorista koji je ubio 49 ljudi, a 48 ranio, na šaržerima oružja koje je koristio napisao je ćirilicom imena: Marko Miljanov Popović, Stefan Lazar, Miloš Obilić, Bajo Pivljanin.

Loading...

Pre masakra u džamijama koji je prenosio uživo na Fejsbuku, na više društvenih mreža objavio je svoj manifest na 74 strane u kojem je, između ostalog, pomenuo i Kosovo navevši da „ne želi da se NATO ponovo meša u pitanja poput Kosova gde će stati na stranu muslimana i ubijati hrišćane“.

Božidar Spasić, dugogodišnji operativac Službe državne sigurnosti SFRJ koji je radio u Upravi za borbu protiv terorizma, kaže da je napad na Novom Zelandu delo klasičnog psihopate koji je došao do oružja i koji je na društvenim mrežama skupljao negativne informacije o Srbima i ratovima na prostorima Bosne i Kosova.

– Očito je da se radi o akumuliranju negativne energije koja je na Zapadu godinama stvarana protiv Srbije. Time on počinje u svojoj patologiji da stvara heroje i baš iz tog razloga se imena Srba nalaze na oružju i pre napada se slušaju pesme o Radovanu Karadžiću. Lažna propaganda zapadnih medija poslužila mu je kao alibi za osvetu – objašnjava Spasić.

Upitan da li postoji bojazan od ovakve vrste napada na našoj teritoriji, Spasić ističe da se „nikad ne zna da li će se pojaviti neki ludak kome može pasti na pamet da napadne možda školu ili neku drugu državnu ustanovu“.

Prema podacima kojima bivši operativac raspolaže, napad je izvršen u gradu Krajstčerču, koji slovi za „crkvenu raskrsnicu“, mesto gde ima najviše crkava, džamija i drugih verskih objekata. Napadač je tačno imao informaciju kada i gde će biti vrhunac okupljanja muslimana.

Na pitanje da li je jutrošnji iznenadni odlazak iz Srbije ćerke predsednika Sjedinjenih Američkih država Donalda Trampa, Tifani Tramp, povezan sa terorističkim napadom na Novom Zelandu, s obzirom da se u manifestu napadača pominju SAD, Spasić kaže da nije nemoguće da veza postoji imajući u vidu da je teroristički akt izvršen dok se predsednikova ćerka nalazila na našoj teritoriji.

– Moguće je da je izdato naređenje o povlačenju u Sjedinjene Američke države jer takva praksa u datim situacijama postoji. Podudarnost je zaista čudna – kaže Spasić i posebno ističe da je Srbija u ovom trenutku mnogo bezbednija od SAD-a, pa bi predsedniku Trampu bilo pametnije da je ćerku zadržao u našoj zemlji.

 

Izvor: Alo.rs/Informer/D.N.

Loading...

About Autor

Check Also

ČEH PROGOVORIO: Evo šta se dešava u Ukrajini

Svedočenje češkog plaćenika Filipa Šimana baca svetlo na događaje koji su se odigrali u ukrajinskom …