OTKRIVEN UZROK SMRTI: Od ovoga je UMRLA Divna Karleuša! Dva dana pred smrt Jelena ju je molila da URADI samo jedno!

Ipak je nije poslušala…

Divna Karleuša preminula je od posledica gušenja krvlju. Jelena Karleuša se poslednji put sa svojom majkom videla u petak uveče, samo tridesetak sati pre nego što je preminula.

Naime, njih dve su se videle u jednom restoranu gde su zajedno večerale. Prema rečima izvora, Divna je te večeri priznala ćerki da je iskašljavala krv.

Loading...

– Iako je tokom januara meseca Divna posetila bolnicu u Istanbulu i tada su joj urađeni svi potrebni pregledi, u njenom organizmu nije bilo ćelija kancera. Međutim, usled terapije njena pluća počela su da krvare. Čak je i tokom pomenute večere iskašljavala krv. Jelena je to primetila i rekla joj da odmah sutradan treba da idu u bolnicu, ali budući da je bila sprečenada bude uz nju zbog nastupa, insistirala je da se ona sama javi lekarima. U nedelju ujutru je preminula – rekao je izvor.

Kako stvari stoje, za Divnu nije bilo spasa i da je poslušala Jelenu i da se obratila dan ranije lekarima! Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za životom! Baš je Saša Popović izjavio da se poslednjih dana svog života poprilično namučila i da se praktično odmorila. Kada je saznala strašne vesti pošto je Jelena sletela na aerodrom sa nastupa, pevačica je otišla pravo u bolnicu gde se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za poslednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage – objašnjava izvor.

Jelena nikada neće moći da prežali svoju majku, ali će morati da se vrati obavezama zbog porodice, prvenstveno zbog Atine i Nike. Najverovatnije, 27. marta snimiće emisiju „Zvezde Granda“ koja će biti emitovana za tri nedelje, a kada će se vratiti nastupima, još uvek nije poznato, ali svakako će se i to desiti jer je je mnoge koncerte otkazala, a mora sve da nadoknadi.

 

Izvor: Skandal/ Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *