NE VRAĆA SE KUĆI! Zverski pretučena Ivana otpuštena iz bolnice: Ne ide kod roditelja, već kod drugarice. OVO je razlog!

Jeziva priča iz života dvoje mladih

Ivana Filipović (22), koju je Đorđe Lacković (24) monstruozno pretukao motkom, rukama, a potom palio po telu peglom, u stanu u Novom Sadu otpuštena je danas iz bolnice u Sremskoj Kamenici, ali na oporavak neće neće otići kući kod roditelja, već kod drugarice.

– Sada smo je doveli u stan, ne želi ni sa kim da razgovara, niti da daje izjave. Ona je sada dobro i raspoloženje joj se dosta popravilo – kaže Ivanina drugarica Ljubica.

Loading...

Kako dodaje, Filipovićeva nije više uznemirena zbog užasa koji je doživela od dečka sa kojim se zabavljala godinu i po dana.

– Vesela je i može da razgovara – kaže njena drugarica.

I Ivanina porodica kaže da su sada konačno mirni jer je Ivanino stanje dobro.

– Otpuštena je iz bolnice i dobro se oseća. Pošto će i narednih dana morati na kontrole, ona je odlučila da ostane u Novom Sadu. Za nas je nabitnije da se ona dobro oseća – kaže njen brat Ivan.

Njena porodica prošle nedelje ispričala je da su ostali u šoku kada su posetili ćerku u bolnici, da „izgleda strašno“ i da „nema mesta gde nije plava od udaraca“.

Nesrećna devojka danas je otpuštena sa Odeljenja Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici gde se nedelju dana oporavljala od strahovitih telesnih povreda koje joj je naneo dečko Đorđe Lacković sa kojim je živela.

Pomahnitali Đorđe se nad nesrećnom devojkom iživljavao satima, motkom joj izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

On je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

– Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome – kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30h, a Ivana je drugaricu pozvala u pomoć oko 15 sati kada je Lacković izašao iz stana kako bi se vratio na posao da bi odvezao kombi. Na vratima joj je rekao da će se „vratiti da nastavi gde je stao“.

Nesrećna devojka jedva je smogla snage da pozove drugaricu koja je odmah došla u njen stan. Kako je devojka ispričala Ivanu je zatekla kako nepomično leži u krevetu, krvava i modra. Presvukla ju je i odmah odvezla u bolnicu. Dok su čekale na snimanje, Lacković je došao ispred bolnice, vikao na Ivaninu drugaricu što ju je dovela u bolnicu. Policija je tu presrela Lackovića koji je na pitanje da li je pretukao svoju devojku, rekao da nije, da je sad došao sa posla. Međutim, na saslušanju je priznao šta je uradio, ali je rekao da „nije mislio da ju je baš toliko pretukao“.

Kako se nakon toga pisalo, Lacković je i ranije nasrtao na svoju devojku. Ivanini prijatleji ispričali su da je on jako ljubomoran mladić i da joj je branio svašta, kao i da je redovno šamarao svoju devojku, koja ga je štitila i iz straha nije prijavljivala policiji.

Lacković je, kada je obavešten da je Ivana u bolnici zbog batina i teških povreda koje joj je naneo, pozvao njenog rođenog brata i molio ga da „umiri sestru“ i da u sve „ne mešaju policiju“.

Lackoviću je nakon hapšenja određen pritvor do 30 dana.

Izvor: Blic/ Alo.rs/ B. P.

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …