DAVID TVRDI DA STARLETA IMA PLAN KAKO DA OSVOJI 50.000 EVRA! Aleksandra kopira Kiju da bi pobedila! KIJA: Ona ni u snu neće biti kao ja!

David Dragojević kaže da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić glumi žrtvu i oponaša Kristinu Kockar kako bi pobedila u „Zadruzi 2“

David Dragojević tvrdi da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić kopira Kiju Kockar kako bi pobedila u „Zadruzi 2“! Bivši fudbaler, koji je u rijalitiju javno prevario svoju devojku sa Anom Korać, optužio je starletu da glumi žrtvu i oponaša Kiju.

Kockareva je prošle godine osvojila 50.000 evra u prvoj sezoni rijalitija jer ju je narod podržao nakon što se njen muž Sloba Radanović švalerisao sa Lunom Đogani, a sada Subotićka prepisuje taj scenario, smatra Dragojević.

Loading...

– Aleksandra glumi žrtvu! Kopira Kiju da bi pobedila – rekao je David, a s njim je bila saglasna Luna:

– Ona je nova Kija!

Različite priče
Aleksandra je bila očajna zbog ovih optužbi, vikala je da to nije tačno i briznula u plač. U ovu priču za Informer su se uključili i glavni akteri prve „Zadruge“ – Kija i Sloba.

Aleksandra tvrdi da su njeni fanovi dali Davidu pare da joj kupi verenički prsten, a on se pravdao kako to nije istina:
– Lažeš! Kada si dobila 20.000 evra, ja ni dinara nisam uzeo.

– Aleksandra mene ne može da kopira, naše priče su različite! Mene, bre, ne može niko da imitira – kaže Kockareva i dodaje:

– Vidim da su zapravo David i Ana veoma slični Slobi i Luni. Čak su mi i odvratniji. Luna ima veliku sreću što je napokon neko odvratniji od nje, a to je u ovom slučaju Ana. Kad je Aleksandra ušla, David i Ana joj nisu pružili ruku. A ovaj moj (Sloba, prim. aut.) morao je da pita ljubavnicu da li sme da mi pruži ruku, ali je to ipak učinio. Da nije, otkinula bih mu ruku, pa bih je sama sebi pružila!

David gluplji od Slobe

Kija ističe da Subotićka ne treba da se trudi da je kopira:

– Ona treba da bude mnogo gora od mene. Kada bih mogla da vratim vreme, bila bih mnogo oštrija prema Slobi i Luni. Znam samo da je David gluplji od Slobodana. Ma glup je kao Luna!

Radanović, s druge strane, smatra da Aleksandri treba da bude uzor njegova bivša supruga:

Karađorđu opet zapalili štalu

Aleksandrinom ocu Karađorđu Subotiću ponovo su zapalili štalu u Vinči. Ovaj incident dogodio se juče oko podneva, kada su nepoznati počinioci podmetnuli požar na Karađorđevom imanju, koji je vrlo brzo ugašen. Aleksandrinom ocu su već tri puta bacali bombu na automobil, a prošle godine su mu takođe zapalili štalu. On je za sve optužio Aleksandra Čabarkapu, koji je njegovoj tada maloletnoj ćerki napravio dete.

– Žao mi je Aleksandre, ona treba da se ugleda na Kiju koja se izdigla iz situacije. Sve je stoički podnela. Davida ne poznajem, ali čini mi se da se sve spontano desilo. Mada, ja sam poslednji koji ima prava nekog da savetuje.

Izvor: Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …