SKANDAL PRIZNANJE! Nakon raskida sa Lunom Miljković OTVORENO o aferi sa ovom zadrugarkom! Luna ZALEĐENA!

Marko Miljković i Luna Đogani su raskinuli i to za crnim stolom, a Miljković je priznao da je sa Lunom raskinuo pred svim zadrugarkama koje su bile protiv njihove veze kako bi mogle da se naslađuju, jer Luna nije poštovala njihovu vezu i sve informacije je prenosila njima.

Ja sam nju distanciraod od nas, ali Luna je mene nepotrebno uvukla u neku njihovu svađu. Maja je pomenula nešto što sam ja rekao, to nije za pohvalu, ali ja to jesam rekao. Svako ima pravo da laže, da manipuliše i ona je imala pravo da je zbog toga napadne. Maja je zbog ovog napada i rešila da se poigra i rekla Luni kako sam joj ja dao signal i zato je sve puklo bez potrebe.

On je rekao da je sve ovo bila Majina igra.

Loading...

– Maja je rešila da joj se osveti pa je ispričala da ja flertujem. Nikakava pogled ili signal nije bio. Nisam koketirao. Pogled mi jeste išao levo desno, nisam više pazio, rešio sam da imam manje poštovanja prema Luni, kao što ona nije meni pružila poštovanje. Gledao jesam, ali flertovao nisam. Možda  je bio osmeh na mom licu, ali to ne znači da ja flertujem – rekao je Marko.

Izvor: Srbija Danas
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *