SKANDALOZNI DETALJI: Marko Lunu vara sa Miljaninom dadiljom?! Evo na koji način se tajno viđaju da ih Đoganijeva ne provali!

Marko Miljković uspeo je da ubedi Lunu da ga ona jedino zanima i da ne gleda ni jednu drugu devojku u „Zadruzi 2“. Međutim, Miljković je pikirao osobu koja boravi u Imaginarijumu, ali nije učesnik rijalitija

Po navodima lista Rijaliti, Marko se zaljubio u dadilju koja čuva sina Miljane Kulić. Kako izvor blizak produkciji navodi, Miljković na sve načine pokušava da osvoji dadilju Miljaninog sina Željka, koja odnedavno često boravi u Beloj kući kako bi pazila na Kulićkinog naslednika.

Marko je bacio oko na zgodnu brinetu i zbog toga često odlazi u deo kuće gde boravi mališan kako bi bio blizu dadilje.

Loading...

Marka je devojka opčinila čim ju je video. Bio je oduševljen njenim izgledom a i ponašanjem. Kako bi joj bio blizu, često je odlazio kod Željka pod izgovorom da želi da ga vidi. U stvari, radi se o zbližavanju da dadiljom – kaže izvor Rijalitija.

– U početku niko nije mario za to što Marko odlazi u deo gde je dečak, ali posle su svi počeli da se pitaju odakle toliko interesovanje za druženje sa detetom, a celu misteriju razotkrila je upravo dadilja koja se poverila Miljani kako Marko dolazi i deli joj komplimente.

Kako dalje saznaju Miljana je odmah nakon razgovora sa njom otišla kod Marka i zapretila mu da će sve reći Luni ukoliko nastavi sa svojim akcijama.

Prema tvrdnjama, Miljković je proredio odlaske u poseban deo, ali od dadilje ne odustaje. Kada je ugleda na kapiji, uvek joj potrči u susret i lepo je pozdravi. Devojka mu za sada ne odgovara na udvaranje, ali joj i te kako omponuje Markova privrženost. Ostaje samo da se vidi kako će Luna reagovati kada sazna šta joj dečko radi iza leđa.

 

Izvor:  

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *