PRIZNALI SVE! Isplivale Lunine NAJMRAČNIJE tajne: Veče pre nego što smuvala sa Slobom, LJUBILA SE sa nekim u Zadruzi!

Sinoć je u rijalitiju „Zadruga“ održana igra „Odgovaraj ili pij“, a pitanja su bila i više nego škakljiva.

Prvo je bilo namenjeno Jovani Tomić Matoroj, a glasilo je da li ona smatra da je Luna Đogani mogla da bude na mestu Sanje Stanković, koja je inače sadašnja Jovanina devojka, da su se stvari drugačije odvijale.

Tomićeva je objasnila da su među njima ranije postojale varnice, ali da toga sada više nema i da sa Lunom ima sasvim normalnu i prijateljsku komunikaciju.

Loading...

„Da mi se Luna sviđala pre ulaska u „Zadrugu 1″ to je tačno. Ona je bila totalno drugačije spolja, tamo je jedna sasvim druželjubiva osoba. Jedina stvar koju mogu da povežem sa rijalitijem i spoljnim svetom je to što je razmažena. Svašta se izdešavalo da mi uopšte nije bila ni prijatelj, možda prvih mesec dana posle toga ništa. Sada smo uspostavile komunkaciju. Vezu sa Sanjom doživljavam ravnopravno kao vezu sa muškrcem. Ni jedna devojka ne bi imala autoritete nadamnom kao Sanja. Osoba koja me je pre Sanje zaintrigirala je Sara Reljić. Inače ne volim plavuše“, objasila je Matora, a onda je njena sadašnja devojka Sanja Stanković nastavila:

„Da nije bilo Slobe Radanovića, bilo bi nečeg između njih dve, možda ne veza… Ona mi je rekla da su se poljubile u toaletu, veče pre nego što se smuvala sa mnom“, rekla je Sanja.

 

Izvor; Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …