GOSTI OSTALI U NEVERICI! Evo koliko je para Aca Lukas poklonio Cecinom sinu za svadbu! Ispao je car

– On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše – ispričao je sagovornik

O svadbi naslednika folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović ne prestaje da se priča, a ono što se najviše komentariše i zanima mnoge je upravo to ko se od Cecinih kolega najviše otvorio za mladenački poklon.

Loading...

Ono što su mnogi primetili je to da je Aca Lukas maksimalno ispoštovao svadbeno veselje sina svoje koleginice. Iako početkom godine nisu bili u baš dobrim odnosima, čak su prestali da se prate na Instagram, odnos su izgladili i Ceca je kolegu pozvala na jedan od najvažnijih događaja u njenom životu.

Naime, Lukas se najviše „otvorio“, pa se tako u njegovoj koverti koja je bila poklon za mladence nalazilo 2.000 evra, a osim toga nije žalio para ni za muziku pa je tako bakšiš delio i šakom i kapom.

Lukas je baš ispao car. On je kao gospodin stavio 2.000 evra u kovertu, dok su mnogi imali zmiju u džepu – rekao je sagovornik.

Izvor je takođe ispričao da se Lukas to veče nije osećao baš najbolje, ali da se potrudio da to niko ne primeti i da kao i ostali gosti bude veseo.

-On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše- ispričao je sagovornik za Kurir.

 

Izvor: Telegraf.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …