LJUDI U NEVERICI! Isplivale tvrdnje da Biković dovodi Saru Džesiku Parker u Beograd! Evo o čemu se radi!

Miloš Biković će navodno angažovati Saru Džesiku Parker za snimanje animiranih filmova u Beogradu.

Planetarno popularna glumica će već za nekoliko meseci posetiti Srbiju, gde će doći na potpisivanje ugovora, istog onog na koji je svoj potpis stavio i Džoni Dep, piše „Kurir“. Za sada je italijanska producentska kuća „Jervolino entertejnment“, čiji je vlasnik Andre Jervolin, prijatelj Bikovića, koji će biti uključen u ovaj posao, najavila da će u našoj zemlji snimiti sedam projekata i u svakom od njih učestvovaće po jedna holivudska zvezda, prenosi pomenuti medij.

Najpre je, prema rečima izvora ovog lista, bilo planirano da izgradnja studija i početak snimanja budu tek za godinu i po dana, ali rok je znatno smanjen. Kako je Biković otkrio u jednom intervju, pandemija virusa korona je uticala na takvu odluku jer je njegov drug Jervolin bio zarobljen u Beogradu, nije mogao da se vrati u Italiju, pa je boravak u srpskoj prestonici iskoristio za ubrzanje investiranja.

Loading...

O detaljima dolaska Sare Džesike još se ništa ne zna. To bi se moglo očekivati pred kraj leta, jer će se do tada verovatno smiriti situacija u celom svetu, posebno u Americi, gde je sada teško stanje. Njena uloga u novom projektu koji će se snimati u Srbiji drži se u najstrožoj tajnosti.

Svih sedam projekata pratiće priče junaka koji se pojavljuju u „Misiji Arktik“, odnosno različite životinje, dabrove, koze, pse, vukove. Svaki od njih postaće heroj naših novih priča. Očekujemo da će snimanja početi u julu, a da će prvi projekat biti gotov već u septembru. Koji će biti prvi, to još nismo odlučili – poručio je Biković nedavno i otkrio kome će Džoni Dep pozajmiti glas.

– On će pozajmiti glas ptici Pafin, a to će, verovatno, biti naš prvi projekat. U toku su pregovori s drugim glumcima, ali je još rano da se govori o imenima – zaključio je on tada.

 

Izvor: Blic.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …