NE MOŽE VIŠE DA JE TRPI! Marko Lunu nazvao GLUPAČOM! Ovo mu nikada neće oprostiti!

Tokom emisije „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“, Luna Đogani i Marko Miljković su se žestoko posvađali, te ju je on više puta i uvredio.

– Ispadaš glupa i naivna, pričaš kako nisi bila na Mićinom rođendanu, a bila si glavna zvezda… Nisi cvećka uopšte! Šta sam dozvoljavao. Miljana te je uporedila sa njom, šta ti je sve rekla, ja sam je pustio, da vidiš kako to izgleda – pričao je Marko Luni.

– Ti hoćeš da ispadneš pametniji od mene. Prvi si me ti napravio 100 puta glupom. Ti mene non-stop pokopavaš. Ti mene nećeš da prekidaš. Nisi me branio kada su me drugi napadali, nemoj ni sada. Ti hoćeš da se takmičiš sa mnom – pričala je besno Luna.

Loading...

– Mene zabole k*rac za „Zadrugoviziju“, ovde sam se potrudio samo zbog tebe. Ja na „Zadrugoviziji“ pevam „Splavove“. Ja se ne takmičim sa tobom glupačo! – odbrusio je Marko

– Ovo je kraj konverzacije sa tom tvojom rečju – rekla je Luna i otišla da uzme svoj novac kako bi otišla do brze hrane.

Da li je ovo okončanje veze ovog rijaliti para, i da li će Luna oprostiti Marku zbog ovih reči, ostaje da saznamo tokom narednih dana.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *