ESTRADNI RAT BUKTI: Rada Manojlović isprozivala Milicu Pavlović, a onda je usledio odgovor od kojeg će da se postidi!

Pevačica Rada Manojlović komentarom na račun nastupa Sanje Stanković pokrenula je novi estradni rat! Naime, Sanja se na „Zadrugoviziji“ predstavila pesmom „Baja Papaja“ Milice Pavlović, a između njene interpretacije i originala Rada uopšte nije primetila razliku.

Nisam primetila razliku između originala i tebe – rekla je Rada bez pardona, a kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda.

– Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula… Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi „Baja Papaja“ zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba – ispričala je Rada, a ni sama nije bila sigurna šta tačno govori. 

Loading...

Nakon toga, Manojlovićeva se dodatno ukanalila.

– Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila – dobar kombinezon šareni, medved… Potrudila se da skine spot „Baja Papaja“, mislila sam na to – nevešto se pravdala Rada.

Mnoge je iznenadio ovakav komentar folk pevačice s obzirom na to da je Milica uvek podržavala Radu i često isticala da su njih dve u odličnim odnosima.

No, da li je Manojlovićeva izgovorila nešto što nije mislila i to samo zarad šou-programa ili joj se pak Pavlovićeva negde zamerila, ostala je misterija

S druge strane Milica je za „Alo!“ rekla:

– Nisam pomno gledala poslednju „Zadrugoviziju“, jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam… Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na „jutjubu“ i drago mi je da je odabrala pesmu “Baja Papaja”, jer je to pesma koja ima veoma simpatican tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala… Kada je reč o Radi, šta god da je rekla ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene “pecne”. Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama – rekla je Milica za „Alo!“

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *