„TI SI SAHRANILA TROJICU, JA ĆU TEBE“ Ubistvu žene u Čortanovcima prethodila teška svađa supružnika, a ubica je nasrtao nožem i na prijatelja

[ad_1]

čortanovci ubistvo nada đukić

Foto: RAS Srbija

„Ti si sahranila njih trojicu, a ja ću tebe!“, „Nisi mi ništa kupio za 8. mart, a sada vičeš na mene“ – neke su od reči koje su, prema rečima svedoka, prethodile stravičnom ubistvu koje se na Dan žena dogodilo u selu Čortanovci kod Inđije. Milan Trbojević (56) zaklao je nevenčanu suprugu Nadu Đukić (58), a kao razlog se smatra ljubomora.

Loading...

Dva dana nakon ovakvog zločina svi se pitaju da li bi tragedija bila izbegnuta da je Nada ostala da prespava kod prijatelja, kao što su joj predložili.

Jezivo ubistvo koje je šokiralo Srbiju dogodilo se nakon što su nevenčani supružnici Milan Trbojević i Nada Đukić bili kod prijatelja, u kući S. R. i njegove žene.

Nada Đukić
Foto: privatna arhiva / Facebook
Nada Đukić

Kako je S. R. ispričao, Nada i njegova žena su gledale seriju kada je Milan u kuću ušao u vidno alkoholisanom stanju i odmah s vrata napao Nadu.

– Optuživao je Nadu da ga vara i govorio da će je ubiti, a pošto se ona tri puta udavala rekao joj je: „Ti sahranila njih trojicu, ja ću tebe!“ Iako smo je molili da ostane da prespava kod nas, ona je rekla da strahuje da će ih Milan zapaliti i otišla svojoj kući – ispričao je S. R. dan nakon ubistva, dodajući da mu je Nada, u nekom trenutku kazala i: „Ništa mi nisi kupio za 8. mart, a sada vičeš na mene“.


Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Da li bi se ovo stravično veče završilo drugačije, bez tragičnog ishoda, da je Nada prespavala kod prijatelja, to ne može da se zna, ali meštani sela i Nadini poznanici samo o tom pričaju. Ipak, Nada, po svemu sudeći, nije želela da dovede prijatelje u neprijatnu situaciju, te se tako uputila ka kući u kojoj je živela sa, ispostaviće se, svojim dželatom.

S. R. je odvezao Nadu do njene kapije, u kuću su stigli pre Milana. Zamolila je prijatelja S. R. da sa njom sačeka Milana zbog straha da bi mogao da joj naudi.

– Kada je on došao, ušli smo u kuću. Imao je nož u beloj futroli i nasrnuo je prvo na mene, preteći da će me izbosti. U sledećem trenutku je krenuo na Nadu i verovatno je posekao, jer se ona uhvatila za vrat i počela da beži ka komšijinoj kapiji – pričao je vidno uznemireni S. R.

Videvši da iza Nade ostaju krvavi tragovi i da je ona prilično malaksala, pokušao je da je stavi u automobil, ali je Milan krenuo sa njim ka nožem, što ga je uplašilo i on se udaljio da, kako kaže, pozove pomoć.

Umivao i šamarao krvavu ženu

Scena koju su komšije zatekle u dvorištu odgovara užasima iz horor filmova – Milan je na krilu držao svoju zaklanu ženu koja je obimno krvarila, umivao je vodom i šamarao da dođe k svesti.

Komšiji koji je naišao rekao je: „Napravio sam sr**e, zaklao sam je zbog onog čoveka“, nakon čega je Nada i izdahnula.


Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Policija i Hitna pomoć ubrzo su stigle na licu mesta, ali je za ženu bilo kasno. Milan je uhapšen, a nedugo nakon što su mu na ruke stavljene lisice, utvrđeno je da je u svom organizmu imao više od dva promila alkohola.

O Nadi samo reči hvale

Nesrećna žena kojoj je presudio pijani muž bila je voljena u svom društvu, što potvrđuju i komšije od kojih su se mogle čuti samo reči hvale. Radila je u Predškolskoj ustanovi Inđija kao čistačica, dok je, sa druge strane, Milan poznat kao nasilnik koji voli da popije.

– Milan ima porodicu u Inđiji, ali i zabranu prilaska svojoj ženi. Nismo pričali sa njim jer je konstantno bio pijan i pravio je probleme. Nada je tu kuću nasledila i praktično dala Milanu krov nad glavom – ispričale su šokirane komšije za Kurir.[ad_2]
Source link

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

Da vam od VAVEDENjA PRESVETE BOGORODICE krene na bolje, izgovorite OVU MOLITVU MAJCI BOŽIJOJ

Molitva prva VAVEDЕNjU Presvete Bogorodice u hram O, Presveta Djevo, Carice nebesa i zemlje, pre …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *