SVEDOČENJE KUME VERE ZBUNILO I INSPEKTORE: Ispričala do detalja razgovor sa Jelenom nekoliko trenutaka pre ubistva

Važan svedok

Kumi Jelene Marjanović, Veri Vukomanović danas je određeno zadržavanje do 30 dana, zbog krivičnog dela prevare, a ona je u jeku istrage ubistva Jelena Marjanović (33) otkrila detalje života pevačice navodeći da je živela kao rob.

Loading...

O odnosima u kući u kojoj je Jelena živela sa suprugom, ćerkom Janom, svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i deverom Milošem, na saslušanju pre 2 godine govorila je porodična kuma Vera Vukmanović.

Jelenin suprug Zoran je navodno kontrolisao njen mobilni telefon, određivao sa kim se druži i viđa, ali je i navodno redovno psihički maltertirao govoreći joj da je debela i da treba da smrša.

Kako je Vukomanovićeva dodala, Uroš je položio vožnju, a kada se vratio kući, nastradala Jelena rekla je ukućanima da ga časte za taj uspeh.

– Onda su se Zoran, Jelena i Jana spremili da bi otišli u šetnju i na trčanje. Jelena je na sebi imala crni donji deo trenerke i plavi gornji deo, dok je Zoran bio u maskirnim pantalonama i crnoj majci. Mala Jana obukla je suknjicu, a onda su seli u automobil i odvezli se – navela je kuma.

Prema njenim rečima, kuma Zorica ju je u jednom trenutku zamolila da joj skine žulj na nozi, koji joj je mnogo smetao.

– To je uglavnom radila Jeca, pa sam je pozvala na mobilni telefon i pitala je gde je nožić kojim je skidala žuljeve. Ona mi je sva zadihana rekla da pogledam u natkasni u Zoričinoj spavaćoj sobi. Kratko smo razgovarale, rekla mi je da trči. Zamolila me je da završim ručak, koji je ona ranije stavila da kuva i rekla mi: „Vidimo se kasnije“ – ispričala je kuma.

Ona je dodala da je Vladimir potom otišao u prodavnicu i da se vratio uznemiren.

– Rekao nam je da ga je zvao Zoran i rekao da je Jelena nestala. On i Miloš su seli u kola i otišli na nasip – navela je Vera Vukomanović na saslušanju.

Izvor: Alo.rs/I.L.

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …